HTML

Friss topikok

GYM CLASS HEROES - As Cruel As School Children

2007.07.06. 16:25 bellini

A new-yorki illetőségű  Gym Class Heroes „As Cruel As School Children” című albuma január 22-én jelent meg idehaza.

A korongról a legutolsó kislemez és video a „Cupid’s Chokehold” című szerzeményből készült, mely napjaink legjátszottabb felvétele a hazai kereskedelmi ráidókban és a VIVA TV-n egyaránt.

A zenekar 1997-ben lépett az alakulás útjára, ugyanis a frontember, Travis McCoy és a dobos,  Matt McGinley ekkor találkozott egymással  egy tornaórán. A banda hivatalos megalakulásának időpontja azonban 2001-re tehető, amikor a gitáros Disashi Lumumba-Kasongo és a basszer Eric Roberts is csatlakozott a formációhoz.

Ebben az évben jelent meg debütáló albumuk a „For The Kids”, melyet két év múlva a „The Papercut Chronicles” című korong követett. Majd a zenekar két évig folyamatosan koncertezett. 2006-ban újra stúdióba vonultak és felvételre került legújabb albumuk az „As Cruel As School Children” című, mely olyan zenei elődöktől merít, mint Phil Collins, Hall & Oates, a Radióhead, vagy Prince, műfajilag pedig a rap, a rock és az R&B elemeiből egyaránt építkezik. 

Szólj hozzá!

Címkék: média zene hír énekesek együttesek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr66113027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása