HTML

Friss topikok

Ismét összeállhat a Spice Girls

2007.06.16. 11:18 bellini

Tárgyalások hosszas folyamata után, Mel C is beleegyezett, hogy ismét összeálljon a Spice Girls lánycsapat, noha eredetileg ő volt az egyetlen aki nem volt hajlandó ismét beállni a csapatba.

„Először van alapja is a pletykáknak. Beszélgettünk róla és talán megvalósulni látszik a dolog” – nyilatkozta az énekesnő a BBC London 94.9-nek.

„Én mindig azt mondta, nem akarom, hogy a csapat újra egyesüljön, mert sosem tudjuk elérni, az akkor szintet. Amit akkor elértünk hihetetlen, csodálatos volt.”

„De ebben az évben annyit beszéltek erről, a lányok közül is többen úgy gondolták érdekes lenne visszatérni” – nyilatkozta Mel C.

A csapat többi tagja, Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell si Melanie Brown (Mel B) mindig is benne voltak egy újabb folytatásban, adja hírül az rte.ie.

„Nem szeretnék az a személy lenni aki meggátolja a Spice Girls újbori egybekelését.” – tette hozzá még az énekesnő.

1 komment

Címkék: média zene esemény bulvár pletyka sztárok celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2099716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2007.06.16. 11:44:04

Nu ezt majd meglátjuk. Még mindig jobb újra összeállni, mint 20 éven keresztül búcsúloncerteket tartani.
süti beállítások módosítása