HTML

Friss topikok

Marilyn Manson- Eat Me, Drink Me

2007.06.15. 13:37 bellini

A 2004-ben megjelent Lest We Forget című best of-lemez után új albummal jelentkezett az Antikrisztus Szupersztár. „Gótikus vámpír CD-re számítsatok, melyen jó pár démont feláldozok, többek között a házasságomat is. Az I Was Your Vampire című dal olyan, mint a Bela Lugosi’s Dead, minden idők legnagyobb gótikus száma lesz!” Manson az album anyagát nyáron az USA-ban mutatja be. Első kislemezdalának címe: Heart Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand).

„Az album hűen tükrözi, ki vagyok most, és mit érzek. Nem szégyellek semmit.” „Ezért az albumért dolgoztam egész eddig pályafutásom alatt. Előadóként mindig meg kell újulni, különben nem leszel igazi művész. Ezen a lemezen kimondottan énekelni akartam, a szívem mélyéből. Persze a dalok nem az én bajaimról szólnak, de olyan témákat feszegetek, melyek sok embert megérinthetnek.”

„Az album címét Armin Meiwes, a „német kannibál” esete ihlette, aki az interneten szerzett áldozatának jó néhány testrészét felfalta. Az emberek betegesnek tartják, de én romantikusnak találom.”

1 komment

Címkék: média zene celeb bulvár énekes sztár megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9999170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Janek 2008.06.12. 18:09:12

Imádom ezt a cd-t :D:D
Marilyn Manson a legjobb^^
süti beállítások módosítása