HTML

Friss topikok

Adobe Flex 3 nyilvános bétaverzió az Adobe Labs oldalon

2007.06.13. 10:57 bellini

Kevin Lynch szerint a Flex lesz az internetes fejlesztés jövője.

Megjelent és ingyenesen letölthető az Adobe Flex fejlesztői környezet legújabb, 3-as bétaverziója az Adobe Labs oldalról. A nyílt forráskódú, keresztplatformos szoftverrel dinamikus, tartalomban gazdag internetes alkalmazásokat (RIA) készíthetünk. A 3-as bétaverzió továbbfejlesztett felhasználói felülettel és kibővített fejlesztői lehetőségekkel rendelkezik. A programozók a Flex teljesítményén is sokat javítottak. Az új bétában lehetőségünk nyílik a fejlesztés alatt álló alkalmazások tesztelésére. A fejlesztést mostantól nyilvános hibakövető adatbázis segíti.

Az Adobe Flex 3-ban a fejlesztők kihasználhatják a korábban Apollo néven futó Adobe Integrated Runtime (AIR) lehetőségeit. Az Adobe AIR-nek köszönhetően még komplexebb, böngészőben vagy az Asztalról futtatható RIA internetes alkalmazásokat készíthetünk.

Az Adobe Flex 3 nyilvános bétaverziója ingyenesen letölthető az Adobe Labs oldalról.

szoftver.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média szoftver web internet

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4197867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása