HTML

Friss topikok

A FLAMEMAKERS ÉS RAUL RINCON BALATONFÜREDEN!

2007.06.08. 20:32 bellini

Június 23-án a FlameMakers egy világhírű DJ/producer zsenit, Raul Rincont invitálta meg egy balatonfürdei klubba. A német származású house fenomén most jár előszőr Magyarországon, és a Flamemakers-srácok meghívásának köszönhetően egy 2 órás szettel lepi meg a partizókat.

A stílus kedvelőinek nem kell bemutatni a DJ-t, akinek a nevéhez az elmúlt években számos igen sikeres remix fűződik. Raul Rincon ezen a szombat éjszakán végre élőben is bemutathatja, mit tud. Ugyanez a feladat vár a magyar producerpárosra is, akik egy meglepetéssel készülnek a nemzetközi elismeréssel rendelkező DJ fellépésére. A Flamemakers tagjai ugyanis Raul Rinconnak adják oda előszőr Virággal és a bulin szintén fellépő Hamvai P.G.-vel közösen készített új nyári slágervárományosukat, a "Light Summer" című dalt, ami egy nemzetközi kiadó égisze alatt fog megjelenni világszerte, és több válogatás CD-n is szerepelni fog.

Az elmúlt hónapokban sem tétlenkedett a páros. DJ Wallasszal készített közös "ElectroFunk" című dalukhoz a napokban készült el a videoklip, ami hamarosan a magyar zenei csatornákon is látható lesz. Az "Electrofunk" és a Dragon S társaságában készített "Delight" című daluk is több válogatáson és számos rádió játszási listáján szerepel. Remixekben sincs hiány: a napokban jelent meg DJ Bruckmann "Félszerelem" című maxjára készített remixük, s ugyanúgy számos magyar és külföldi felkérésnek tesznek eleget.

Megleptéseknek sem lesz híján a Flamemakers a nyár folyamán, ugyanis a páros elmondása szerint - Raul Rincon után - még egy elismert külföldi világsztárt látnak vendégül szintén Balatonfürden Ian Carey személyében. Ennek részleteiről persze egyelőre még semmit sem árultak el... :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene bulvár pletyka sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2395297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása