HTML

Friss topikok

NYIT A PALACE!

2007.06.05. 17:52 bellini

A felejthetetlen élményt nyújtó pünkösdi Tiesto hétvége után nemsokára újra kezdetété veszi az igazi nyári pörgés a Palace Dance Clubban.

Június 23-án egy egyedülálló Summer Session Opening Partyval kedveskedünk vendé-geinknek a Miller jóvoltából, és ezzel hivatalosan is megnyitjuk a Palace nyári szezonját. A bulin a klub idei hangzásvilága is debütál, és egy idehaza még sosem látott, nemzetközi sztár is tiszteletét teszi Siófokon ezen az estén.

A parti sztárvendége az a Michael Gray (UK) lesz, akit igényes house muzsikái az egész világon híressé tettek. A "The Weekend" és a "Borderline" című slágerei egész Európában, így hazánkban is taroltak. A DJ és producer Magyarország után ibizai, dubaii, angliai és németországi fellépésein bizonyítja: itt bizony egy nemzetközi sztárról van szó! Egyes fültanúk szerint Gray olyan partit csinált Amszterdamban, hogy a közönség örömében majdnem kirúgta a ház falát. Valami ilyesmire lehet készülni a Palace Dance Clubban is!

Az eufórikus hangulat elérésében Michael Graynek besegít a régi jó ismerős Behrouz (USA) is, aki a Deep Dish duó warm-up DJ-jeként vált világhírűvé. "Nagyon nehéz definiálni a zenét, amit játszom, de ha mégis kategorizálni kellene, akkor azt mondanám, annak a több ezer alműfajnak a keveréke, amivel az elmúlt 20 év alatt kísérleteztem." Akik hűséges Palace-ba járók, már találkozhattak Behrouzzal a klubban, és tudhatják, milyen partihangulatot varázsolt a teltházas szórakozóhelyre.

A két külföldi lemezlovas mellett a könnyed house muzsikák egyik fővárosi vezéregyénisége, Bárány Attila pörgeti még a korongokat. A tökéletes zenei élmény garantált!

Felcsigáztunk? Ne habozz, gyere Siófokra! Június 23-án is számítunk rád és barátaidra!

További információért irány a www.palace.hu! Ha szerencsés vagy, még belépőjegyeket is nyerhetsz az Ezüstpart legkedveltebb szórakozóhelyére, a siófoki Palace Dance Clubba.

www.palace.hu

Palace Dance Club - always fun under the sun!

Szólj hozzá!

Címkék: esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr493201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása