HTML

Friss topikok

MARK - MENTS MEG SZERELEM!

2007.06.05. 18:12 bellini

Kevés fiatal énekes mondhatja el magáról, hogy még a bemutatkozó albumának megjelenése előtt egyetlen kislemezével ekkora érdeklődést és rajongást váltson ki a média és a közönség körében. Marknak mindez sikerült, hiszen az S.O.S. Szerelem! című film betétdalaként ismertté vált "Ments meg szerelem" című slágere kapcsán rögtön a középpontba került.

A Danubius Rádió mellett szinte az összes rádió
rotációban játszotta a dalt, a videoklip pedig három
hétig vezette a VIVA Chart Show-t. A BRAVO magazin
Otto-díjra jelölte az "Év felfedezettje" kategóriában, s
nincs tinilap, amely ne foglalkozna rendszeresen a szemtelenül fiatal, jóképű, ifjú tehetséggel.

Mark 1989-ben született Németországban. A zenét, a zeneszeretetet szinte az anyatejjel szívta magába a fiatal srác, hiszen a Magyarországról származó operaénekesnő édesanyja 26 évig énekelt Németországban, de mellette az Állami Operaházba is gyakran hívták vendégművésznek. Mamája már kiskorától tanította énekelni Markot. Következtek a zeneiskolás évek, ahol az ének mellett négy évig zongorázni, majd fuvolázni tanult. Szabadidejét legszívesebben énekléssel, zenéléssel tölti, de ezen kívül imádja a jó filmeket, szereti a festészetet, ő maga is rajzol, fest, fotókat készít, sőt néha rövidfilmeket forgat barátaival. Stílusok, skatulyák nélkül hallgat zenét, kedvencei között szerepel Jamie Cullum, Frank Sinatra, a The Beatles, Michael Bublé, Robbie Williams, Beyoncé, de a klasszikus zene is közel áll szívéhez, mint Mozart, Puccini, Vivaldi és Bach.


Mark 2004-ben költözött Magyarországra, és az idei évben az S.O.S. Szerelem! című film producerei hosszas válogatás után, az ismert sztárelőadókat megelőzve őt választották a főcímdal eléneklésére. Tökéletes választás volt, Mark tudott élni a lehetőséggel, így a "Ments meg szerelem" címmel május 29-én megjelent bemutatkozó albumot felfokozott érdeklődéssel várták a rajongók.

A nagylemezen 14 dal hallható, melyek főleg Szabó Zé szerzeményei, de néhány dalban a világhírű zenei producer, George Németh is közreműködött. George többek között a Westlife és a Cardigans albumain is dolgozott. A dalok szerelemről, barátságról, szerelmi csalódásról, kibékülésről szólnak, azaz olyan témákról, amelyek a mai tinédzsereket foglalkoztatják. Ilyen az album új kislemezdala, a "Könnyel fizetek" című felvétel is, amely videoklip formájában hamarosan látható a VIVA képernyőjén és az egyéb zenei műsorokban!

Minden adott ahhoz, hogy egy igazi tinisztár szülessen, és egy fiatal, nagyon tehetséges srác bemutatkozása új színt hozzon a hazai popzene palettájára. Igazi érdekesség, hogy az angolul, németül és franciául kiválóan beszélő Mark albuma a magyarországi megjelenést követően számos európai országban lesz kapható. A "Ments meg, szerelem" megjelenését kiemelt TV2 és BRAVO Girl! kampány kíséri.

MARK - MENTS MEG SZERELEM!

1. Ments meg szerelem / S.O.S. Szerelem!
2. Nem felejtem el
3. Könnyel fizetek
4. Földre tévedt angyal
5. Álmon túli álom
6. Szeret-e más (feat. Fool Moon)
7. Hova tűnik az idő
8. Régi sláger
9. A színpadon
10. Olyan vagy, amilyen
11. Vallomás
12. Another You
13. Summertime (bonus track)

1 komment

Címkék: zene celeb bulvár énekes sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9293221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hujber Nikoletta 2008.06.23. 11:43:16

MARK A LEGJOBB PASI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása