HTML

Friss topikok

Június 29-én jön az iPhone

2007.06.04. 12:47 bellini

Tegnap jelentette be az Apple Inc., hogy a várva várt iPhone mobiltelefon, melyet az AT&T Inc. cég hoz forgalomba, június 29-től lesz kapható az Amerikai Egyesült Államokban – adja hírül a Reuters hírügynökség.

A Macintosh és az iPod gyártója nemrég jelentette be, hogy június vége felé kerülnek a piacra az iPhone mobiltelefonok.

A Reuters értesülései szerint a készülék 500 és 600 dollár között lesz kapható majd. A készüléket Európában is piacra dobják, valószínűleg Japánban is de az ezekre vonatkozó információkat még nem közölte a cég.

Az iPhone az iPod zenelejátszó és a mobiltelefon ötvözőse. Senki nem várjon egy hagyományos mobiltelefonra, nincs rajta gombozat, helyette érintésérzékeny kijelzőt használ a gyártó. Az új készülék az eddigi smartphone-ok közül a legvékonyabb, 11,6 milliméter vastag.

Januárban, Steve Jobs az Apple Computers munkatársa a Macworld konferencia keretén belül, melyet San Franciscoban tartottak, azt nyilatkozta, hogy az iPhone júniusban lesz kapható az Egyesült Államokban, míg Európában az év végéig kerül forgalomba.

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény kütyü hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr1492313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása