HTML

Friss topikok

Digitális fotók CD-n

2007.05.25. 07:44 bellini

Kazár Község Önkormányzata, valamint a Nógrád Megyei Fotóklub Egyesület fotópályázatot hirdet az alábbi kategóriában: Digitális  fotók CD-n.

A pályázat témája  a 2007. május 26-27-i „Dallal, tánccal a Palóc Úton” című V. Hagyományőrző Hétvége alkalmából rendezett „A bölcsőtől a sírig” népviseleti bemutató, népdalkörök szereplése, néptáncverseny és további programok a csatolt meghívó szerint. A pályázatra csak digitális technikával készített fotók küldhetők be.

A fotók digitális kezelése csak az alapmódosításokkal ajánlott (élesítés, szín- és denzitás módosítás, stb.). Különleges effektek  nem alkalmazhatók

A pályázat feltételei:

1.) Pályázónként beküldhető 30 db. színes digitális kép cd-n.

2.) A digitálisképek nagysága minimum 1800x2700 pixel méretű lehet.

3.) A pályázó köteles a nevezési lapon  nevét, lakcímét, a kép címét és sorszámát feltüntetni.

A cd-re másolt képek megnevezése a következőképpen történik: Pl. Kiss János, Salgótarján vagy Kazár, kép sorszáma a nevezési lappal egyezően, : KiJSt01.jpg; vagy KiJKa01.jpg;

4.) A cd-t gondosan kell csomagolni a sérülések elkerülése érdekében. A klubok, csoportok a cd-ket közös csomagban is beküldhetik, de az egyéni nevezési lap kiállítása ebben az esetben is szükséges.

5.) A beérkezett képanyagból 3 tagú zsűri közreműködésével a bemutatásra, illetve kiállításra alkalmas képeket kiválogatjuk és abból kiállítást rendezünk 2007. augusztus 20-án Kazáron, illetve a

Salgótarjáni Fotógalériában az ősz folyamán.. Az arra érdemes munkákat a zsűri döntése alapján díjazzuk: I. helyezett 6; II. helyezett 4; III. helyezett 2 ezer Ft, valamint felajánlások alapján különdíjak is kiadásra kerülnek.

Minden pályázó, akinek képe elfogadásra kerül, megkapja Kazár Község dísztányérját is.

6.) A kiállításra kerülő képek nagyítási és kiállítási költségeit Kazár Község Önkormányzata  átvállalja

7.) A zsűrizés nyilvános, azon a pályázók és érdeklődők részt vehetnek, kivéve a díjmegállapítást. A képválogatás és díjmegállapítás után szakmai konzultációt tart a zsűri.

8.) A pályázati anyagból elfogadott képek a kiállítások után az  Önkormányzat tulajdonába kerülnek, azokat kiadványaikban, reklámjaikban szerepeltethetik.

A pályázók is megtartják a képek szerepeltetésének jogát pályázatokon, illetve kiállításokon.

9.) A pályázók a nevezési lap aláírásával a pályázati feltételeket tudomásul veszik és garantálják, hogy a pályázatra saját, eredeti műveiket küldték be.

KIÁLLÍTÁSI NAPTÁR

2007. június 27. Nevezési lapok és cd-k beküldése postán a Nógrád Megyei Fotóklub Egyesület címére 3100 Salgótarján, Fő tér 5.

2007. július 6. 17 óra Zsűrizés. Helye:  Magtár Közösségi Ház, 3027 Kazár, Diófa út 13.

2007. július 10. A pályázók értesítése az eredményről.

2007. augusztus 18-án Kiállítás megnyitó és díjazás Kazáron külön értesítéssel!

Nevezési lap igényelhető Homoga József aranydiplomás fotóművésztől: foto-hj@freemail.hu

vagy letölthető a május 30-tól a www.mafosz.hu weblapról

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5486838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása