HTML

Friss topikok

A CANDIES-LÁNYOKTÓL HANGOS AZ ÉG!

2007.05.25. 16:11 bellini

A Danubius Rádió az év elején elindított, "4 idegen, 1 banda" nevű tehetségkutató versenyére tehetséges fiatal lányok jelentkezését várták, hogy létrejöhessen egy olyan lánycsapat, ahol tényleg fontos a jó énekhang. Március elején a rengeteg jelentkező közül egy szakmai zsűri kiválasztotta a 10 legjobb hangú lányt, és ebből a 10-ből szavazta meg a közönség a nekik legjobban tetsző hangú 4 hölgyet. Így született meg a Candies!

A tehetségek kiválasztásához hasonlóan a névválasztásban szintén a hallgatók segítségét kérte a zsűri. A Horváth Klári, Fets Ramóna, Simon Dia és Szalai Ági alkotta Candies debütálására egy budapesti szórakozóhelyen került sor még március végén, amikor is a bombázóknak öltöztetett lányok a zsúfolásig megtelt szórakozóhelyen léptek színpadra.

Új dal és videoklip

A Candies debütáló, "Tőlünk hangos az ég!" című dalához már a videoklipet is leforgatták. A lányok napokig nem aludtak, annyira izgultak, hisz elképzelni nem tudták, hogyan is oldják meg a hirtelen jött feladatot. Reggel kilenctől késő estig forgattak. Kisó, a VIVA műsorvezetője órákig gyakorolt a lányokkal, hogy tökéletes legyen a koreográfia. Az eredményt pedig a magyar zenecsatornán már mindenki láthatja.

Hella, az elefánt
A hölgyek háza táján igen felgyorsultak az események az utóbbi időben. Ezek közül az egyik, hogy a napokban a Candies tagjai örökbefogadták a budapesti állatkertben a Hella nevű elefántot. Nagyon izgultak, s szerették volna valamivel megpecsételni, hogy ők azok, akiknek sikerült megvalósítani az álmukat, és ma már egy lánycsapat tagjaként élhetik az életüket. Jó nevelőszülőként egy etetéssel próbálták elsőként magukhoz édesgetni Hellát, majd ígéretet tettek neki, hogy amikor csak idejük engedi, meglátogatják.

Danubius karaván egész nyáron!
Az elmúlt hétvégén volt a Danubius karaván első állomása, amelyen a Candies is bemutatkozott. Nagyon sokat készültek a lányok, hogy nagyon jól sikerüljön a buli: minden nap táncórákat vettek, hogy tökéletes koreográfiával állhassanak a nagyközönség elé. A közönséget nem érte csalódás, az eseményen igazzá vált bemutatkozó daluk címe: "Tőlünk hangos az ég!"

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar bulvár hír sztárok énekesek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr1587044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása