HTML

Friss topikok

Megjelent Beyoncé B’Day Deluxe CD+DVD albuma

2007.05.23. 13:47 bellini

10 alkalommal nyerte el a Grammy-díjat, 100 milliónál is több albumot adott el az elmúlt években Beyoncé, aki idén tavasszal tavalyi "születésnapi" albumának extra változatával, a "B'Day Deluxe Album" című CD+DVD kiadvánnyal jelentkezik.


A speciális kiadvány tartalmazza a teljes "B'Day" album zenei anyagát, 6 vadonatúj dalt, köztük a Shakirával közös "Beautiful Liar" című duettet és annak remix változatát. A deluxe album második lemeze egy exkluzív DVD, amelyen megtalálhatók az eddigi legjobb Beyoncé-klipek, a fantasztikus "Beautiful Liar"-höz készült gyönyörű video, valamint 7 korábban soha nem látott klip.


A "B'Day" deluxe album CD lemezén megtalálható a 2006 szeptemberében napvilágot látott szólóalbum teljes, 12 dalból álló anyaga. A többszörös platinalemez kiegészül ezen a korongon 6 új felvétellel: "Kissing You", "Flaws & All", "Welcome To Hollywood", a rejtett bonus track "Worldwide Woman" és természetesen az exkluzív kiadású lemez első kislemeze, a Shakirával duettben készült "Beautiful Liar".

A deluxe album DVD lemeze egy különleges "videoalbum", amely olyan felvételek klipjei kaptak helyet, mint a "Kitty Kat (intro)/Greenlight", az "Upgrade U" (featuring Jay-Z), a "Déjá Vu", a "Ring The Alarm", az "Irreplaceable", a "Listen", a "Suga Mama", a "Get Me Bodied", a "Freakum Dress", a "Flaws & All", a "Kissing You" és az új "Beautiful Liar".

Beyoncé a 2006-os évet az év egyik legsikeresebb albumának büszke tulajdonosaként zárta. "B'Day" című második szólólemeze ugyanis az összesített Billboard albumlista 7. helyén szerepelt világszerte több mint 4 millós eladást produkálva. Az amerikai listára a megjelenéskor #1-ként belépő korong sikerét tovább fokozza a 2007 áprilisában hazánkban is a boltok polcaira kerülő "B'Day Deluxe Album", amely korábban máshol nem elérhető dalaival és extra DVD-tartalmával különleges darab minden Beyoncé-rajongó és zenekedvelő gyűjteményében.

BEYONCÉ - B'DAY DELUXE ALBUM

CD
1. Beautiful Liar (Beyoncé and Shakira)
2. Irreplaceable
3. Green Light
4. Kitty Kat
5. Welcome To Hollywood
6. Upgrade U featuring Jay-Z
7. Flaws And All
8. If
9. Get Me Bodied (extended mix)
10. Freakum Dress
11. Suga Mama
12. Déjá Vu
13. Ring The Alarm
14. Resentment
15. Listen
16. World Wide Women
17. Check On It
18. Amor Gitano (Beyoncé & Alejandro Fernandez)
19. Beautiful Liar remix

DVD
1. Beautiful Liar (Beyoncé & Shakira)
2. Irreplaceable
3. Kitty Kat
4. Green Light
5. Upgrade U (featuring Jay-Z Upgrade U)
6. Flaws And All
7. Get Me Bodied
8. Freakum Dress
9. Suga Mama
10. Déjá Vu
11. Ring The Alarm
12. Listen (performance version)

Szólj hozzá!

Címkék: média zene celeb bulvár sztár hírességek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr6585868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása