HTML

Friss topikok

Lindsay Lohan a legszebb a Maxim szerint

2007.05.18. 14:02 bellini

Lindsay Lohant választotta a Maxim magazin idén a világ legszebb nőjének, azon a toplistán, ahol a világ legszebb 100 nője szerepel, az utóbbi két évben Eva Longora volt a legszebb.

Kitúrta az első helyről Lindsay Lohan Eva Longoriat, aki az elmúlt két évben a világ legszebb nője volt, a Maxim magazin szerint. A 20 éves Lohan aki nemrég jött ki az alkoholelvonóból 2005-ben a negyedik, míg tavaly a második helyen szerepelt a toplistán.

A fizikai aspektus mellett, a Top 100 Hottest Women in the World lista alkotói azt is figyelembe vették, hogy mekkora sikernek örvendtek a hírességek tavaly.

„Nincs még egy olyan sztár, aki annyi felfordulást okozna mint Linday Lohan. Minden mozdulatát figyelik” – nyilatkozta a Maxim főszerkesztője, Jimmy Jellinik.

Míg Lindsay Lohan a toplista első fokára került, bulizós barátnői, Paris Hilton és Britney Spears fel sem kerültek a listára.

A lista további helyezettje Jessica Alba (2), Scarlet Johansson (3), Christina Aguilera (4), Jessica Biel (5), Ali Larter (6), Eva Mendes (7), Rihanna (8), Eva Longoria (9) – a tavalyi év győztese -, Fergie (10).

A toplista legfurcsább jelensége, a 95 helyen szerepel. Second Life Girl valójában nem is létezik, csupán a virtuális élet szüleménye.

Angelina Jolie a 12 helyen szerepel. Az elmúlt év győztesei között voltak Jessica Simpson (2004), Christina Aguilera (2003) és Jessica Alba (2001).

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár toplista hír sztárok hírességek celebek érdekességek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr1279194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása