HTML

Friss topikok

Fresh Andinak még a párkapcsolatát is megváltoztatta a Hal a tortán

2008.11.12. 08:47 bellini

Villányi Andi életét valószínűleg több szempontból is megváltoztatta a Hal a tortán. A Fresh énekesnője a forgatások óta úgy tudja kényeztetni a párját, ahogy még soha, és úgy tűnik, új barátságokra is sikerült szert tennie. Andira szerda este került a főzés sora, és alaposan ki is tett magáért.

 

Naqy sikerélményt jelentett a Hal a tortán forgatása a Fresh énekesnője, Andi számára. Azt is megsúgta, a lányok akkor ettek a leginkább jóízűen, amikor a kamerák éppen nem forogtak. „Jómagam kilenc éve vagyok reflektorfényben a média által, de még így is újdonságot jelentett ez a szituáció. Ott ülünk öten, most ismertük meg egymást, és egy hatfős stáb bámul minket evés közben. Ráadásul még zene sem szólhat a háttérben, mert akkor nehezebb összevágni a felvételeket a műsorba. Ezért is figyeltem nagy örömmel, hogy amikor kicsit leálltak a kamerák, a lányok rögtön másodszor is szedtek a padlizsánkrémből” – mesélte cinkosan Andi.

                                                                           

A főzést illetően Andi nem titkolja, Hajdúszoboszlón Rédai Attila világbajnok séftől vett órákat. A forgatások óta olyan lelkes, hogy már többször is fakanalat ragadott. „Azóta többször is főztem a páromnak hétvégén, legutóbb csirkepaprikást. Hihetetlenül jó érzés látni, hogy akit szeretek, élvezettel fogyasztja a főztömet.”

 

Andi estéjén csak egy szétrobbant habzsák okozott kalamajkát, és Mészáros Dóri váratlan szomorúságát kellett valahogy oldaniuk, a lánynak ugyanis aznap halt meg az egyik cicája, amiért Andi figyelmesen meg is vigasztalta.

 

„Nagyon örülök, hogy ezzel a társasággal kerültem egy csapatba, már az első este éreztem, hogy nem lesznek különösebb konfliktusok közöttünk. Dórival szemben, bevallom, némileg voltak előítéleteim, de ezek is megszűntek, főleg azután, ahogy az otthonában fogadott minket. A lányokkal már megbeszéltük, hogy elmegyünk majd együtt Angéla egyik előadására. Talán Vikivel barátkoztam össze leginkább, tartjuk a kapcsolatot, és már egy buliba is elhívott, ahol ő zenél.”

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok tv show celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5764687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása