HTML

Friss topikok

A toplisták élén a Szex és New York

2008.06.02. 11:44 bellini

A Time Warner által készített Szex és New York című film csaknem 55,7 millió dollár bevételre tett szert hétvégén, az amerikai és kanadai toplistákon, kielőzve ezzel Indiana Jones-t.

55,7 millió dolláros bevételre tett szert a Szex és New York című filmalkotás, mely a hétvégén debütált az amerikai és kanadai mozikban. A Paramount által gyártott Indiana Jones 46 millió dollár bevételre tett szert.

Harrison For legújabb filmalkotását május 23-án mutatták be az amerikai és kanadai mozikban, azóta a jegyekből 216,9 millió dollár nyereséget regisztráltak, ezzel a nyár második legnézettebb filmalkotása.

A Viacom alkotása, a Vasember debütálása óta 276,6 millió dollárt hozott az alkotóknak. Az alkotás a hétvégén a negyedik helyen szerepelt a nézettségi listákon, mintegy 14 millió dolláros bevétellel.

Szólj hozzá!

Címkék: film színész toplista színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr71499141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása