HTML

Friss topikok

Forró hangulat az Erotika Parádén - Csabát is lenyűgözte Dukai Regina hangja

2008.04.15. 08:21 bellini

Nemrég fejezte be márciusban megjelent 2. nagylemezének „Mondd mért!?” c. dalához készített új videójának forgatását a CAIRO együttes, de pihenésre természetesen továbbra sem gondol a csapat. Hamarosan pedig beköszönt az „igazi” jó idő, amely elindítja a szabadtéri fellépések sorozatát Kata, Erika és Csaba számára. A fiatal formáció a hétvégén a budapesti Erotika Parádén lépett színpadra, ahol Dukai Reginával is összefutott.

A szeszélyes időjárás és a kora-délelőtti kezdés ellenére a trió igazi forró hangulatot varázsolt a színpadra, ahol a CAIRO legnépszerűbb dalai hangzottak el, mint az „Angyal”, a „Tiéd a szívem”, a „Fogd a kezem!”, és a „Sodorjon” a szél.

A rendezvény a Tuning Kiállítást is magába foglalta, ahol az autócsodák között a közönség együtt táncolt és tapsolt a csapattal. A fellépés után Csaba és a lányok, Erika és Kata már épp indulni készültek, mikor fotósok hada fogadta őket a backstage-ben. Volt itt mindenféle beállítás: lányok az autóknál, lányok az autókon, lányok a rajongók gyűrűjében, együtt ill. külön-külön… Eközben az épp megérkező, ugyancsak fellépő Dukai Regina és az ismert előadóművész Amanda is csatlakozott kis időre a fotózáshoz.

„Amandát régóta ismerjük és dolgozunk is együtt, Reginával viszont most először futottunk össze személyesen. Engem teljesen elbűvölt a hangja, a dalait már korábban is ismertem, nagyon jó énekesnek tartom. Mondták is a „lányaim”, hogy túl gyorsan elhanyagoltam őket; no persze Katát és Erikát sem kell félteni: vásárolgattak, pózoltak a fotósoknak és a lenge öltözetükben nem kis feltűnést keltettek.” - nyilatkozta Csaba, az együttes frontembere.

„Ember tervez - Isten végez” és minden tervbe csúszhat hiba is. Csabának még egy vágya volt a napra: hogy lásson egy forró, erotikus showt. De mivel az estét már nem tudta megvárni a csapattal, ez bizony most elmaradt. Talán majd jövőre.

A CAIRO hamarosan folytatja a derűs és vidám hangulat keltését következő fellépésein és hamarosan jön a „Mondd mért?!” c. videó klip is!

Fotó: Kövesdi Andrea

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar bulvár énekes rendezvény sztárok énekesek celebek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr29426130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása