HTML

Friss topikok

Terminátor 4: 2009-ben mutatják be

2008.02.26. 15:43 bellini

2009 május 22-én debütál az amerikai mozikban a Terminátor film - melyet előszőr 1984-ben mutattak be - negyedik része, a Memorial Day keretén belül. Ez az a nap, amikor az elesett amerikai katonákra emlékeznek.

Jövőben mutatják be a
Terminator Salvation: The Future Begins című filmet, mely az 1984-ben elsőként bemutatott Terminátor film folytatása. A filmalkotást a Warner Bros. rendezi, a főszerepet pedig Christian Bale színésznek adták. A film egy napon kerül bemutatásra egy másik nagysikerű film folytatásával, az Éjszaka a múzeumban, melyben Ben Stiller játszik.

Christian Bale olyan filmekben játszott már mint az American Psycho, a Batman. A Terminátor 4-ben John Connor szerepét kapta. A film forgatókönyvét John Brancato és Michael Ferris írja, ők írták egyébként a harmadik rész forgatókönyvét is.

A Terminator 4 egy újabb trilógia első alkotása, amelyben John Connor életét követhetjük nyomon.

Szólj hozzá!

Címkék: média film celeb bulvár pletyka színész hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr12355264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása