HTML

Friss topikok

Natalie Portman megunta a prostituált szerepeket

2008.02.18. 19:04 bellini

Nehéz egy egy jó szerepet kifogni, mondja Natalie Portman színésznő. A Star Wars sztárja már beleunt abba, hogy minduntalan striptease vagy prostituált szerepekkel kecsegtetik.

Beleunt Natalie Portman színésznő abba, hogy a filmrendezők minduntalan prostituált szerepeket adnának neki. A színésznő most inkább egy romantikus komédiában próbálná ki színészi tehetségét.

Portman nemrég arról mesélt egy interjú keretén belül, hogy a Closer óta - melyben Julia Robertsel és Jude Lawal játszott együtt - alig kap filmszerepeket. Legtöbbszőr züllött nők szerepét kellene eljátszania.

"Frusztráltnak érzem magam ezen ajánlatok miatt. Egy nehezebb karaktert szeretnék eljátszani" - vallott a színésznő a FemaleFirst internetes magazinnak.

Portman szívesen játszana egy romantikus komédiában, azonban ilyen jellegű ajánlatokkal nemigen kecsegtetik.

Szólj hozzá!

Címkék: film celeb bulvár pletyka színész sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr16344586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása