HTML

Friss topikok

Zimány Linda, Debreczeni Zita és Metzker Viki az autóbontóban

2008.02.04. 11:58 bellini

Nem mindennapi feszültségoldásra invitálja az érdeklődőket kishazánk három gyönyörű, fiatal híressége. Zimány Linda, Debreczeni Zita és az idei év Playmate-je, Metzker Viki csákányt, baseball-ütőt, feszítővasat ragad, s egy X. kerüketi autóbontóban kitombolja magát a szó legszorosabb értelmében.

A finom, elegáns lányok most kiengedik a szellemet a palackból, s a manapság igencsak trendi módját választják annak, hogy vezessék le a streszt. A feszültség, illetve a feszültségoldás mindennapi életünk velejárója. Idegesség, nyugtalanság, enyhe szorongás, alvászavarok: mindennapos, de gyakran nem felismert problémák. Ezek kellő időben történő kezelése megelőzi a teljesítőképesség és az életminőség romlását, helyreállítja a koncentrációs képességet, csökkenti a stressz terhelését.

Linda, Zita és Viki semmiképp nem szeretnék, hogy stressz negatív hatással legyen életükre, ezért most csákányt, baseball-ütőt, feszítővasat, illteve egyéb törő-zúzó szerszámot ragadnak, s az egyik X. kerületi roncstelepen addig ütnek egy bontásra váró autót, míg tökéletesen nyugodtnak nem érzik magukat.

A nem mindennapi stresszoldás után a lányok kipróbálják, virtuálisan mire is képesek hasonló műfajban. A Burnout Paradise nevű új játékban egymással versenyeznek majd a képzeletbeli versenypályán, ahol szintén nem kell, hogy visszatartsák elfojtott vágyaikat. Karambolozhatnak, borulhatnak, kilökhetik egymás autóját, lényeg, hogy a feszültség legapróbb csírája se maradjon lelkükben.

Zimány Linda, Debreczeni Zita és Metzker Viki szívesen áll a sajtó rendelkezésére. Interjúkészítésre, fotózásra/forgatásra a helyszínen természetesen lesz lehetőség.

Helyszín: 1108 Budapest, Harmat utca 224. - Szira autóbontó
Időpont: 2008. február 08. (péntek) 13.30

1 komment

Címkék: bulvár pletyka nők sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr68324553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása