HTML

Friss topikok

Need for Speed Launch Party Gáspár Lacival

2007.12.12. 11:27 bellini

A hétvégén megjelent Need for Speed ProStreet tiszteletére igazi örömjátékot szerveztek Budapest két frekventált bevásárlóközpontjában. A játék nagy rajongója, Gáspár Laci természetesen nem hagyta ki, hogy a profi játékosokkal mérje össze tudását. A fiatal, alig 10 éves kamaszokat ugyan nem tudta autóversenyzésben megverni, a játék élménye kárpótolta a vereségért.

A Need for Speed rajongók kiélhették játékszenvedélyüket, ugyanis öt napon keresztül versenyezhettek virtuális járgányaikkal. A Need for Speed Launch alatt az Árkádban és a Mammutban felállított konzolok előtt bárki kipróbálhatta az év autós játékának titulált Need for Speed ProStreetet. Az autóversenyzést imádók a ProStreetben törhetik, zúzhatják verdáikat, bajuk maximum annyi lehet, hogy nem ők nyerik az egyes futamokat.

- Még ismerkedem a játékkal, nagyon új – mosolygott Gáspár Laci. – Új pálya, új autók, új izgalmak, nem is lepődtem meg, hogy a rutinos fiatal játékosok egyértelmű fölénnyel nyerték meg a közös autós párbajunkat. Legközelebb úgysem adok esélyt senkinek a nyerésre, virtuálisan ugyanis intenzíven száguldozom mióta megszereztem a ProStreetet.

A Need for Speed ProStreet fejlesztői kitettek magukért: realisztikusabb lett a gépek mozgása, beleértve a csúszásokat is. A legkiemelkedőbb, leglátványosabb változás a Carbonhoz képest az a hihetetlenül élethű törés-technika, amivel a járgányokat felruházták. A verdák felcicomázása eddig is a fejlesztők büszkesége volt, most azonban még jobban ráerősítettek erre a vonalra is.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar énekes hír rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr82261433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása