HTML

Friss topikok

A tévés tehetségkutató verseny kis csillagainak Miklósa Erika mutatja az utat

2007.12.12. 11:02 bellini

Miklósa Erika 15 éves operaénekesi múlttal, számos hazai és külföldi szakmai díj tulajdonosaként a tévés tehetségkutató műsor Csillag születik színpadán lép fel szombaton.


Az ünnepi készülődésre való tekintettel a művésznő egy különleges dallal készül a szombat esti előadásra. Az énekesnő Az ég szabad című lemezéről az Ave Maria c. dalt választotta, amit ez alkalommal magyar nyelven fog előadni.  Az album 2006 októberében jelent meg a Tom-Tom Records kiadó gondozásában tizenhárom dallal Wolf Péter - Sztevanonity Dusán szerzőpáros szerzeményeiből, ami mondanivalója, mélysége és érzékenysége miatt különösen aktuális lehet az évnek talán a legszebb időszakában.

A művésznő fellépéseinek 80 százaléka külföldi vendégszereplés és az elmúlt másfél évtizedben a fél világot bejárta. Nemrégiben tért haza az Egyesült Államokból, ahol a keleti parttól a nyugatiig a leghíresebb amerikai operaházakba kapott meghívást. A jövő év elején pedig a londoni Royal Opera turnéfelkérésnek tesz eleget. Tehetsége és sikere példamutató lehet a különféle tehetségkutató műsorokban feltűnő jelölteknek. Egy korábbi interjújában a sikerről így fogalmaz: „Tehetség, tanulás, gyakorlás, kapcsolatok, kitartás és szerencse lehet a sorrend, avagy a recept a sikerre…”

Szólj hozzá!

Címkék: média zene tv magyar ünnepek koncert énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr89261409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása