HTML

Friss topikok

LOLA NAGYKONCERT - 2008. március 7. | Petőfi Csarnok

2007.12.11. 20:01 bellini

Nem akármilyen eseményre kerül sor 2008. március 7-én 19 órától a Petőfi Csarnokban. Lola - karácsonyi és az új dalával kapcsolatos teendői mellett - már most a nagyszabású tavaszi koncertjére készül.

Magyarország legnépszerűbb tinisztárja már bizonyított élő zenekarával, amikor idén áprilisban a Tokio Hotel őt választotta előzenekarának koncertje előtt. Az előre megjósolt fergeteges siker nem maradt el, ezt azonban Lola bőven felül fogja múlni a 2008. március 7-i nagykoncertjén!

A látványos show-val, táncosokkal, különleges koreográfiával, látványelemekkel dúsított koncertprogram nem mindennapi élményt fog nyújtani Lola rajongóinak - ezt már most garantálja az énekesnő és a rendkívül ígéretes nagykoncertet szervező csapat.

Lola tavaszi Petőfi Csarnokbeli koncertjére már elindult a jegyelővétel: www.jegyelado.hu

1 komment

Címkék: média zene esemény celeb magyar koncert rendezvény sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5260755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dennisson 2008.04.20. 12:11:59


"Magyarország legnépszerűbb tinisztárja"

JÉZUSISTEN!!!! Frankón itt tartunk, hogy egy ilyen hihetetlenül túlértékelt, fele annyira nem tehetséges mint amilyen tehetségesnek tartják, picsa Magyarország tinisztárja? Na ezt azért ne. Mitől lenne sztár? Azért mer páran ismerik a nevét és rajonganak érte? Lol. Ehhez kicsit több kell a "sztársághoz." Az meg, hogy a Tokio Hotel őket választotta előzenekarnak nos...ezzel inkább nem kéne dicsekedni. Lolához hasonlóan egy hihetetlenül túlértékelt banda.
Nem azt mondom, hogy ne rajongjunk Loláért, de akkor ne csodálkozzunk azon, hogy 10 évente kb. 2 valamire való (említésre méltó) énekesünk(nőnk) születik (nem, nem a Lola az egyik). Semmi bajom azzal, ha valaki rojong valamiért. Csak a túlértékelt dolgokat nem szeretem, meg az ilyenkor használt NAGY szavakat és FOGALMAKAT. "Tinipopsztár" meg "egész Magyarország kedvence". Nekem nem a kedvencem tehát az "egész Magyarország" szót már lehet elfelejteni. ;-)
süti beállítások módosítása