HTML

Friss topikok

4 fiatal férfi. 14 csodálatos dal - A BACKSTREET BOYS ÚJRA MEGHÓDÍT!

2007.12.06. 17:32 bellini

A legelső USA-beli megjelenésének 10. évfordulóját ünneplő, immár 4 tagú (Kevin Richardson tavaly kivált) Backstreet Boys új lemezt készített "Unbreakable" címmel.

Az ez idáig 78 millió lemezt eladott banda előző lemeze, a 2005-ös "Never Gone" remek visszatérés volt, az album hazájában platinalemez is lett. Az idén október 29-én megjelent új stúdióalbumból pedig már 1 millió példány fogyott világszerte. Az album első helyen nyitott Japánban és Tajvanon, #2 Argentínában, #4 Mexikóban, #5 Brazíliában, #10 Kanadában.

4 fiatal férfi - ez a Backstreet Boys
A most már 4 tagú Backstreet Boys 15 éves pályafutása során sok mindent megélt együtt. A jóképű, tehetséges fiúk az évek folyamán elbűvölő, fiatal férfiakká értek, de egy dolog változatlan maradt: még mindig szuper lemezeket készítenek, és hatalmas rajongótáboruk van. Nick, Howie, Brian, AJ és a nemrégiben kivált Kevin korán megtapasztalták milyen érzés fiatalon világhírűnek, sikeresnek lenni, tudva, hogy lányok milliói rajonganak értük. Az elmúlt másfél évtized során a banda tagjai szólókarrierbe is kezdtek, a Broadway-en is kipróbálták magukat, családot alapítottak.

14 csodálatos dal: "Unbreakable" - az új lemez
A Backstreet Boys eddig 5 stúdiólemezt jelentetett meg és 78 millió lemezt adott el. Az október 29-én megjelent 6. korongra 14 vadonatúj dal került. Érzelmes balladák és tempós popdalok váltogatják egymást a változatos albumon. Vallomások szerelemről, titkokról, barátságról, elfeledett vagy elfeledettnek hitt álmokról. Az albumot az "Inconsolable" című felvétel vezette fel, amelyhez gyönyörű videoklipet készítettek a fiúk.

A dal Németországban #35, Japánban #6, Svájcban #15, Svédországban #39, Kanadában, Latin-Amerikában, Ázsiában és Ausztráliában pedig #4-ként került a rádiós játszási listákba, a Ray Kay rendezésében készült video pedig hatalmas sikerrel debütált a a Yahoo! oldalán.


A nagylemezen található 14 dal egyik gyöngyszeme a Beatles hangzást felidéző, kissé mélabús "Unsuspecting Sunday Afternoon", melyen az elismert dalszövegíró, Billy Mann segédkezett, az eredmény pedig egy igazi love story, egy olyan váratlan üzenettel, mely biztosan elgondolkodtat. A "Helpless When She Smiles" szintén egy slágergyanús ballada, ezen kívül a Grammy-díjas John Shanks alkotása, aki olyan hírességekkel dolgozott, mint Kelly Clarkson, Sheryl Crow, Bon Jovi, vagy Hilary Duff. Az albumról nem hiányozhatnak az ütemes dalok sem, ilyen az "Everything But Mine," a játékosan frenetikus "Panic," a szárnyaló "Any Other Way" és a hátborzongató "One in a Million".

BACKSTREET BOYS: UNBREAKABLE

1. Intro
2. Everything But Mine
3. Inconsolable
4. Something That I Already Know
5. Helpless When She Smiles
6. Any Other Way
7. One In A Million
8. Panic
9. You Can Let Go
10. Trouble Is
11. Treat Me Right
12. Love Will Keep You Up All Night
13. Unmistakable
14. Unsuspecting Sunday Afternoon

Újra meghódítanak!
A fiúk nagyon izgatottak, hogy visszatérhetnek a színpadra, és elképesztő show-k keretében szeretnék bemutatni az új hanganyagot. Ahogy AJ magyarázza: "Nem akarunk egy csapat srác lenni, akik kis székeken ülve lépnek fel. Ha meghallgatod ezeket a dalokat, érezni fogod, milyen nagy móka lesz élőben előadni őket." Az új lemez és a megújult csapat nemcsak a tiniket hozza lázba; rajongótáboruk kiszélesedett. "Alig várjuk, hogy a koncerteken élőben is láthassuk a fiatalokat, párokat, vagy akár a nagymamákat is a sorok között."


A fiúk nagyon örülnek, hogy a rajongók kitartottak mellettük és még mindig meg tudják mozgatni az emberek lelkét. Brian: "Együtt nőttünk fel a rajongóinkkal, és remélem a következő 15 évben is velünk maradnak." Howie: "Zenénk együtt feljődött a rajongókkal. Fiatal srácok voltunk mikor kezdtük. Minden albummal fejlődtünk zeneileg, és a dalszövegek terén is. Mostanra igazi zenészekké feljődtünk."

A csapat, ahogy az új lemez címe is sugallja, töretlenül megy előre és alkot slágereket rajongói számára. A banda új lemeze is azt bizonyítja, hogy rajongóik még mindig imádják őket, hiszen az új lemezből eddig 1 millió példány fogyott világszerte. A csapat - megköszönve a rajongók hűségét - 2008-ban világkörüli turnéra indul. Jövő év januárjában egy különleges, exkluzív koncertet adnak Hawaii szigetén, ahova a világ minden tájáról érkeznek majd a szerencsés nyertesek, hogy egy felejthetetlen estét töltsenek a Backstreet Boys-zal.

LightMedia

1 komment

Címkék: zene bulvár énekes sztárok énekesek celebek együttesek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr98254626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktoria Szabo 2008.01.17. 00:23:22

Bizony, ezek a srácok eddig rosszat még nem alkottak. Összeszokott csapat, tehetséges és jóképű srácok, mi kell még? Régen sikongatva néztük a tévét, mikor megjelentek a képernyőn, bármit megadtunk volna, hogy valamelyik az 5 közül a "miénk" legyen. Ma már családjuk van, felnőttünk és a rajongás megmaradt. Csak már nem egy-egy kedvencért, hanem az egész bandáért és azért, hogy újra meg újra megörvendeztetnek bennünket egy új dallal, új klipel esetleg egy hazai koncerttel. Nem kergetek hiú ábrándokat, de nagyon remélem, hogy estleg kis hazánkba is ellátogatnak, hogy ott álhassak és elmondhassam, több mint 10 éve képes vagyok értük rajongani és megéri.
Viki
süti beállítások módosítása