HTML

Friss topikok

Kiszel Tünde inkább osztogatott

2007.11.05. 10:32 bellini

Kiszel Tünde mosolyt csalt az emberek arcára az októberi borongós, szomorkás keddi napon. A Nyugati téren a hideg, ködös időjárás ellenére emberek százai várták, hogy talán nekik kedvez a szerencse. Bízva abban, hogy egy ingyen TV készülékkel térhetnek haza, volt olyan, aki 11-től egészen délután ötig a helyszínen toporogott.

 

Kiszel Tünde is hallott a rendezvényről, s annak ellenére, hogy tervei szerint csupán kíváncsiságból sétált a helyszínre, egy szempillantás alatt a színpadon termett.

- Meglátott a tömegben a műsor kommentátora, s egyből felhívott maga mellé a pulpitusra – mosolygott ártatlan arccal a TV-s személyiség.

S valljuk be, a nap házigazdájának nem volt nehéz feladat kiszúrni az új szőke frizurával megjelenő Kiszel Tündét, ugyanis, amint beállt a tömegbe, hogy onnan szemlélje az eseményeket, a helyszínen lévő fotósok, TV stábok egyből őt kezdték fotózni, kérdezgetni.

Ingyen TV-készülékekhez, illetve az egyéb kedves ajándékokhoz úgy jutathatott a szerencsés járókelő, hogy bedobott egy tombolaszelvényt egy nagy urnába, melyeket a helyszínen lévő hostessek osztogattak, a szelvények közül percenként kihúztak egyet, akit kihúztak, az biztos, hogy nyert a száz nagy tévésdoboz méretű ajándék közül egyet. A számozott dobozok azonban nem feltétlen rejtettek készüléket. Az igazán elégedett nyertesek egy 55 centiméteres TV-készülékkel térhettek haza.

- Hihetetlen öröm ajándékozni. Kifejezetten jó érzés volt jó tündért játszani egy kicsit  – mondta a sorsolás végeztével Kiszel Tünde. – Sokkal jobban éreztem magam, hogy én adhattam az embereknek, mintha én kaptam volna egy ingyen TV-t. Bár nem mondom, nagyon örültem volna egynek, Donatella szobájában még úgy sincs tévé. Ám annál nagyobb öröm volt, amikor egy fiatal szőke hölgy az örömtől sikongatva átvette a nyeremény TV-jét. Szinte megkönnyeztem, olyan megható pillanat volt.

 

Ingyen TV-készülékekért azonban még november 10-én, szombaton 11-16 óra között is érdemes lesz sorba állni a Nyugati téren. Az esemény szervezője, aki akkor már felfedi kilétét, ugyanis újra megrendezi a nagysikerű eseményt.

Szólj hozzá!

Címkék: média celeb magyar bulvár pletyka hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr15218881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása