HTML

Friss topikok

Oscar zsűritag lesz Jennifer Aniston és Daniel Craig ?

2007.06.19. 12:58 bellini

Különös megtiszteltetésben volt része Jennifer Aniston színésznőnek és Daniel Craig színésznek, amikor az Amerikai Filmakadémia felkérte, legyenek az Oscar díjátadó zsűritagjai.

115 híres személyiséget kért fel az Ammerikai Filmakadémia arra, hogy legyen a minden évben megrendezésre kerülő Oscar díjátadó zsűritagja, ezzel mintegy döntésképes a nyertes filmek szavazásában. Köztük szerepelt Jennifer Aniston és Daniel Craig is – adja hírül a The Sun magazin.

„A meghívásokat a színészek munkássága alapján választottuk ki. Türelmetlenül várjuk, hogy bevehessük őket az Amerikai Filmakadémiába.” – nyilatkozta a szervezet elnöke, Sid Ganis.

Daniel Craig James Bond szerepével hívta fel magára a filmakadémia figyelmét, míg Jennifer Aniston a Jóbarátok sorozatban nyújtott alakításával.

A két híresség mellett Eddie Murphy, Jennifer Hudson és Steve Carell is meghívást kapott az Akadémia köreibe. A nyertes filmeket minden évben egy 6.000 fősből álló csapat szavazza meg.

A szavazásokat titokban adják le, egyik szavazó sem tudja előre az eredményeket.

1 komment

Címkék: média film esemény bulvár pletyka színész fesztivál hír sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr23101678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lola 2007.07.21. 13:50:47

én naon örülök neki h zsűritag lett puska lola!!!!!:D
süti beállítások módosítása