HTML

Friss topikok

Gáspár Laci nyakláncát viheti haza egy szerencsés szavazó!

2007.06.06. 11:54 bellini

Gőzerővel zajlik a VIVA Comet szavazás és természetesen minden jelölt kisebb kampányt is indít a maga módján.

Gáspár Laci immár harmadszorra kapott jelölést a VIVA Comet „Legjobb férfi előadója” címért. Éppen ezért Laci úgy döntött, itt az ideje, hogy az oly régóta hűséges rajongótáborát megajándékozza egy kis aprósággal. Szeretné kompenzálni azt, hogy a rajongók érte kampányolnak, ezért a zenecsatornával közösen több tucat jegyet sorsolnak ki az idei VIVA Comet Díjátadóra.  A jegyeket azok a szerencsés rajongók kapják, akik a legtöbb szavazatot adják le Lacira.

No de ezzel még nincs vége az ajándékosztásnak. Laci megbeszélte a VIVA vezetőségével, hogy megkapja a rá legtöbb szavazatot adó telefonszámát és meginvitálja őt egy baráti vacsorára. A szerencsés szavazó nemcsak találkozhat az énekessel, hanem még féltve őrzött nyakláncát is hazaviheti magával.

„Nagyon sok rajongóm kérte már tőlem ezt a nyakláncot – meséli Laci. Sajnos nem tudok mindenkinek ajándékot adni egy-egy koncert után, ezért úgy döntöttem, ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy a nyaklánc végre gazdára találjon.”

Mivel a Gáspár Laci Fanclub tagjainak nemegyszer volt már lehetőségük találkozni az énekessel, ezért ha az ő számukról érkezett a legtöbb szavazat, akkor sajnos ők nem nyerhetnek, a következő legtöbb szavazatot leadó nyeri a láncot és a vacsorát. Laci azonban egy teljesen más jellegű meglepetéssel készül a Fanclub számára.

„Megígértem a Fanclub tagjainak, ha megnyerem az idei év „Legjobb férfi előadója” címet, akkor egy saját dallal kedveskedek nekik.”

2007. június 21-én, a több ezer fő befogadóképességű budapesti SYMA Csarnok ad majd otthont a rendezvénynek. Szavazni pedig a 1794-es számon lehet (COMET szóköz JELÖLT NEVE.)

 

Szólj hozzá!

Címkék: média zene esemény celeb magyar bulvár koncert énekes fesztivál hír rendezvény sztár hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5193660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása