HTML

Friss topikok

Visszadobta az MTV 50 Cent klipjét

2007.05.16. 14:26 bellini

Elutasította az MTV zenecsatorna 50 Cent legújabb albumának, a Curtisnek első debütáló klipjét, az Amusement Park-ot, amit május 16-án mutattak volna be a zenecsatornán.

Hivatalosan még nem jelentették be, hogy miért utasították el a klipet, de valószínűleg szexuális tartalma miatt nem kerülhet fel a csatornára. 50 Cent így sem marad kárban, helyettesített a klipet, egy a Straight To The Bank dal klipjével.

Az album eredeti címe Curtis S.S.K. (SoundScan Killer), június 26-án kerül a boltokba. 50 Cent olyan neves producerekkel dolgozott együtt, mint Dr. Dre, Eminem, Havoc (Mobb Deep) és Timbaland. A korongon meghívott vendégekből sincs hiány, 50 Cent mellett feltűnik Akon, Mary J. Blige, Robin Thicke, Justin Timberlake és Nicole Scherzinger a Pussycat Dollsból.

1 komment

Címkék: zene celeb énekes sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5376786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wegazzo · http://mdah.blog.hu 2007.05.17. 12:02:30

Most sírhatnak a szegény 14éves FUBU-katonák:)
süti beállítások módosítása