HTML

Friss topikok

Börtönre ítélték Paris Hiltont

2007.05.05. 22:45 bellini

45 nap börtönre ítélték pénteken Paris Hiltont, mivel megszegte próbaidejét és alkohol mámorban, valamint jogosítvány nélkül vezetett. A Legfelsőbb Bíróság szigorúan veszi a híresség börtönbüntetését.

Június 5-én vonulhat börtönbe Paris Hilton ahonnan 45 napig netávozhat, ez idő alatt nem is dolgozhat.

„Semmi kétség afelől, hogy Paris tudta, jogosítványát felfüggesztették” – nyilatkozta a bíró. Paris az ítélet kinyilvánítása előtt bocsánatot kért tettéért.

Ha nem vonul június 5-én börtönbe, megduplázzák az ítéletet. A tárgyaláson Hilton szóvivőjét, Elliot Mintzt is kihallgatták, aki azt vallotta, úgy tudta Paris jogosítványának felfüggesztési ideje már lejárt, amikor rajtakapták. A bíró érvénytelennek nyilvánította Mintz vallomását.

A tárgyaláson részt vettek Paris szülei is, akik egymás kezét fogva aggódtak lányukért.

Az ítélet kihirdetése után Paris nem nyilatkozott a médiának.

Egy újságíró kérdésére Paris anyja, aki egyébként is ideges és feldúlt állapotban volt az válaszolta, hogy csak tréfának veszi az egészet, szánalmas és felháborító az ítélet.

A híres Hilton Hotel örököse leginkább botrányos partijairól ismert. A világ figyelmét akkor vonta magára, amikor előkerült róla egy szex felvétel, mely később bejárta a világot.

Jelenleg Nicole Richievel a The Simple Life reality sorozat sztárja, 2005-ben szerepet kapott a House of Wax filmben, nemrég pedig befejezte legújabb filmének forgatását, a The Hottie and the Nottie-t. Paris a zene világába is belekóstolt, Paris című albumát 2006 augusztusában adták ki.

Forrás: kakukk.ro

Szólj hozzá!

Címkék: zene paris hilton

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4671400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása