HTML

Friss topikok

Henderson Dávid kiesett a Voiceból

2013.01.11. 23:34 bellini

voice-kiesok_1357943604.jpg_720x405

12 produkcióval ma este is lement a TV2 tehetségkutatója, a Voice. A mezöny egyre szorosabb, a versenyzők pedig nem mindig hozzák a várt szintet.

Ma este láthattunk jó és kevésbé élvezhető produkciókat, a végén azonban újabb négy versenyzőnek kellett távoznia. Ezúttal egy olyan név is távozott a Voice-ból, akinek kiesésére nem számítottunk. Henderson Dávidot a válogatáson az egész ország ismerhette meg, ma este azonban a 17 éves fiút hazaküldte Caramel. Szécsi Böbe sem úszta meg a mai estét, őt Mező Misi küldte haza. Iktertestvére, Szécsi Saci sem volt péntek este szerencsés, neki is távoznia kellett a TV2 tehetségkutatójából. Malek Andi csapatában ma Schrott Péterszámára ért véget a Voice. Nézd vissza a ma esti produckiókat:

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 Voice voice tv2 voice 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr395013209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása