HTML

Friss topikok

Kialakult a Voice 24-es mezőnye

2012.12.14. 22:37 bellini

voice-top-24_1355520933.jpg_960x960

Utolsó Párbajához érkezett a Voice, péntek este véglegessé vált azoknak az énekeseknek a névsora, akik jövő héten már az élő adásban bizonyíthatnak. A Mesterek és csapataik készen állnak arra, hogy jövő pénteken, az első élő adásban ismét lenyűgözzék az országot.

Az utolsó Párbaj-adásban is tehetséges énekesek csaptak össze a Voice arénájában, és a tét most is hatalmas volt: az élő showba kerülés, ráadásul az utolsó hat üresen maradt helyen. Az első párbajozó páros, Bakonyi Zsolt és Veréb Tamás Tóth Gabi Sallala című dalával erősen indítottak, és azonnal meg is osztották a Mestereket. A férfiak ugyanis úgy vélték, a korábban musicalekben már bizonyító Verébnek kell folytatnia a versenyt, ám Malek szava döntött, ő pedig Bakonyi Zsoltot vitte magával az élő műsorba.

Második párként a csinos ügyvédnő, Péter Barbara és Gájer Bálint csaptak össze egy olyan dalban, amely kihozta belőlük a saját nőies és férfias oldalukat. A Save the last dance for me című slágerben Bálint levetkőzött valamennyit korábbi merevségéből, ezt meg is jegyezték a Mesterek. Malek, Somló és Misi is egyöntetűen úgy nyilatkoztak, őt látnák és hallanák szívesebben a továbbiakban. Véleményükkel egyetértett Caramel is, így az ő döntése értelmében a 32 éves Gájer Bálint jutott tovább. Bálinttal Caramel csapata teljessé vált.

Mező Misi énekesei, Garda Zsuzsa és Bűdi Szilárd elbohóckodták a próbákat, és ezért Mesterük dühös volt rájuk. A ringben végül komolyan vették a feladatukat, és Takács Tamás Megöl a vágy című dalával remek hangulatot varázsoltak a stúdióba. Caramel és Somló egy véleményen voltak: szerintük az énekesnő egy fokkal jobban teljesített. Malek Andi, akinek korábban volt konfliktusa Szilárddal, elárulta, ő a fiút szeretné az élő show-ban látni. Mint mindig, most is a versenyzők saját Mesterének szava döntött, Mező Misi pedig Bűdi Szilárd mellett határozott, csapatának utolsó versenyzőjeként őt vitte tovább.

Zoboki Balázs és Dózsa Erik Caramel szerint nem csak egymással, hanem a dallal is küzdött, Bryan Adams When your gone című slágerével nem arattak osztatlan sikert az ítészek között, ám saját Mesterük, Somló Tamás elégedett volt velük. Andi és Misi Eriket támogatták, utóbbi meg is lepődött a srác teljesítményén, míg Caramel egyiküket sem érezte elég erősnek ehhez a mezőnyhöz, ám végül Erik nevét mondta. A többiek véleménye elért Somló füléhez, a zenészlegenda végül Dózsa Erik mellett döntött.

Schrott Péter és Olasz Csaba párbaja megviselte Malek Andreát, a színész-énekesnő mindkét srácot nagyon megkedvelte. A zúzós Vikidál Gyula nótában a két énekes között szinte alig érzett és hallott különbséget Somló, muszájból döntött Péter mellett. Így tett Mező Misi és Caramel is. Malek Andi, aki számára ez volt az egyik legnehezebb pillanat, végül egyetértve társaival, Schrott Péterrel zárta énekeseinek sorát.

Az utolsó döntés Somlóra várt, a vérprofi Czerovszky Henit és az ösztönös Pleszkán Écskát állította szembe egymással. A tapasztalt Heni elmondta, Écskát nem tartja ellenfélnek, de megpróbál segíteni neki mindenben. A fiatal lány végül felnőtt a feladathoz, és méltó partnere volt a vokalistaként már jól ismert ellenfelének, Aretha Franklin és Annie Lennox Sisters are doing it for themselves című duettjükkel felrobbantották a ringet. Mező Misit végül Écska győzte meg, de a többiek Czerovszky Henire voksoltak, saját Mestere, Somló is, így vele lett teljes az élő adások mezőnye.

A huszonnégy énekes két körben mutatkozik be az élő adásokban. Minden Mesternek minden élő adásban el kell búcsúznia egy versenyzőjétől, ám a döntésbe mostantól a nézők is bekapcsolódnak majd.

December 21. péntek – első élő show:

Mező Misi csapata: Szécsi Böbe, Gyöngyösi Tamás, Veres Mónika
Somló Tamás csapata: Czerovszky Heni, Szécsi Saci, Dózsa Erik
Malek Andrea csapata: Schwartz Dávid, Nádor Dávid, Schweitzer Dóra
Caramel csapata : Nguyen Anh Quan, Berkes Olivér, Fatima

December 28. péntek – második élő show:

Mező Misi csapata: Pákai Petra, Pál Dénes, Bűdi Szilárd
Somló Tamás csapata: Weisz Viktor, Kriszta Réka Piroska, Husnullina Regina
Malek Andrea csapata: Bakonyi Zsolt, Schrott Péter, Torzsa Gabriella
Caramel csapata: Henderson Dávid, Gájer Bálint, Karai Anna

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 Voice voice tv2 voice 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr994966121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása