HTML

Friss topikok

Az X-Faktor kiesője Fehér Zoltán

2012.11.10. 22:05 bellini

feher-zoltan1_1352581403.jpg_480x320

Múlt héten drámai vége lett a nézők szavazatainak, Keresztes Ildikó két mentoráltja, Stone és Lass Bea állt párbajra. Végül a mentorok sem tudtak egyöntetű döntést hozni, így borítékbontásra esett a sor.

A legkevesebb szavazatot Lass Bea kapta, így Stone ma este is a színpadra léphetett. A 8 produkció után, a tavalyi X-Faktoros Muri Enikő is színpadra lépett, aki az Amikor minden összedőlcímű dalát hozta el a nézőknek. Nézd végig az 5. élő show produkcióit:

A legkevesebb szavazatot Stone és Fehér Zoltán kapta, így előbbi már másodszor, utóbbi már harmadszor állt ki párbajozni. A párbajt Zoli indította Császár Előd Mondd, miért fáj ugyanúgy? című dalával. Stone is egy magyar dallal lépett színpadra. Keresztes Ildikó mentoráltja ma este Balázs Fecó Érints meg című dalát hozta el. A mentorok döntése alapján Fehér Zoltán távozott az X-Faktorból. Szerintetek hogy döntöttek a mentorok? Ti kit küldtetek volna haza?

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub rtl x faktor x-faktor xfaktor 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr304901169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása