HTML

Friss topikok

Lass Bea kiesett az X-Faktorból

2012.11.03. 22:20 bellini

lass-bea1_1351977534.jpg_480x320

Az élet szép – Ezzel a tematikával startolt az X-Faktor harmadik szériájának 4. adása, amelyben immár csupán 9 versenyző mutathatta meg mit is tud igazából.

Az est számomra nem bővelkedett kitűnő teljesítményekben, de ahogy már megszokhattuk Antal Timi és Oláh Gergő volt az est legjobbja. A versenyzők produkciója után az elmúlt idők legnagyobb magyar dalát, a Belehalok-ot hallhattukMajkától és Curtistól. Nézd meg a 4. élő show produkcióit:

A nézők szavazatai alapján Keresztes Ildikó két versenyzője, Lass Bea és Stone kapta a legkevesebb szavazatot. A párbajt elsőként Stone indította az Edda Utolsó érintés című dalával. Lass Bea is magyar dallal lépett párbajra. Ő a Neoton Família Vadvirág című dalával akarta meggyőzni a mentorokat. A mentorok nem tudtak egyöntetű döntést hozni a két versenyzőről, így Ördög Nóri felbontotta a bűvös borítékot. Az X-Faktor 4. élő adásából Lass Bea távozott. Nektek mi a véleményetek? Kit küldtetek volna haza?

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub x faktor xfaktor x-faktor xfaktor 2012 lass bea

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr684887734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása