HTML

Friss topikok

A Spirit távozott az X-Faktor adásából

2012.11.03. 09:16 bellini

spirit1_1351369312.jpg_480x330

 James Bond slágerekkel lépett színpadra a 10 legjobb X-Faktor énekes. Múlt héten a P.J.Z.-től búcsúztunk, de ma este is mennie kellett valakinek.

Az est nagy meglepetése Stohl András volt, aki a Take That dalával lépett színpadra, meglepetésvendégként. Az est bővelkedett értékes produkciókban, Oláh Gergő és Antal Timi kiváló teljesítménye a Filantropikum szerkesztőségét is meghatotta, szerintük, de szerintem is ők voltak ma este a legjobbak. Fehér Zoltán is szépen teljesített. Az est leggyengébb teljesítményét Zámbó Krisztián nyújtotta, kapott is hideget-meleget a mentoroktól.

Nézd vissza a ma esti produkciókat:

Like – Live And Let Die

Antal Tími – Empire State of Mind

Oláh Gergő – If I Only Knew

Stone – Casino Royal

Szabó Dávid – Millennium

Spirit – Tainted Love

Fehér Zoltán – Licence to Kill

Lass Bea – Bang Bang

Csobot Adél – Hanky Panky

Zámbó Krisztián – Golden Eye

A nézők szavazatai alapján a Spirit és Fehér Zoltán kapta a legkevesebb szavazatot. Elsőként a Spirit mutathatta meg tudását. A három fiatal a Csepp a tengerben című dalt hozta el a Jazz+Az-tól. Fehér Zoltán már másodszor áll az ítészek előtt.

Ezúttal Kocsis Tibor – Valahol elrontottam című dalával szállt versenybe. A mentorok döntése alapján a Spirit távozott az X-Faktorból. Egyértelműen jól döntöttek szerintem, noha a három fiatal jól énekel, a párbajdalban rosszul teljesítettek, Zoli messze megverte őket.

Nektek mi a véleményetek?

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub rtl x faktor xfaktor x-faktor xfaktor 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr424873983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása