HTML

Friss topikok

Az X-Faktor kiesője: P.J.Z.

2012.10.20. 22:28 bellini

pjz_1350764832.jpg_850x315

 Szombat este már csak tizenegyen léptek színpadra az X-Faktor harmadik évadának második élő showjában, azután, hogy Kvaka Andrea múlt héten távozott a versenyből.

Az estet egyértelműen számomra Oláh Gergő vitte, annak pedig kifejezetten örülök, hogy Zámbó Krisztián kijavította múlt heti teljesítményét. Antal Timi Euphoriája számomra elmaradt, Adél pedig a múlt héthez képest igencsak visszafogta magát. A tizenegy produkció után a Carbonfools mutatta be legújabb dalát, a Birthday-t. Nézd meg a szombat esti produkciókat:

A nézők szavazatai alapján Lass Bea és a P.J.Z. került párbajra. Elsőként a P.J.Z. lépett színpadra Emine Ft. Rihanna – Just The Way You Lie című slágerével, majd következett Lass Bea mentorának dalával: Egészen, mert félig nem tudok. A mentorok döntése alapján a P.J.Z. távozott a második élő showból. Szerintetek jól döntöttek? Ti kit küldtetek volna haza ma este?

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub rtl x faktor xfaktor x-faktor xfaktor 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr404860243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása