HTML

Friss topikok

Ők jutottak be az X-Faktor élő adásába

2012.10.06. 21:17 bellini

Geszti Péter és Malek Miklós választott elsőként a nekik kisorsolt versenyzők között. A Mentor Házban 6 versenyző énekelt Geszti Péter és Tiszttartó Titusz előtt és 7 Malek Miklós és Tóth Gabi előtt, azután, hogy Csobot Adélt is beválasztották múlt héten a Mentorok házába.

Geszti Péter a következő versenyzőket viszi magával az élő showba:

Oláh Gergő

Szabó Dávid

Fehér Zoltán

Malek Miklós a következő versenyzőket viszi magával az élő showba:

Kvaka Andrea

Antal Tímea

Csobot Adél

Nagy Feró Molnár Tamással, az Anti Fitness Club énekesével, több, egykori X-Faktor felfedezett dalának szövegírójával a budapesti Buddha Barban igyekezett a legjobb megoldást választani. A csapatok között az idén minden eddiginél erősebb volt a mezőny.

- Olyan csapatokra vágyom és olyanokkal szeretnék együtt dolgozni, amelyek minden alkalommal meg tudnak lepni – vallotta be Nagy Feró.

Nagy Feró a következő csapatokat választotta be a döntőbe:
Like
Spirit
P.J.Z.

Keresztes Ildikó az idén a 28 év felettiek kategóriáját kapta. A döntésben, hogy ki jusson tovább a Mentorok Házából az élő show-ba, Fehér Balázs, a Carbonfools együttes frontembere segített neki. Egy szentendrei házban fogadták az énekeseket.

- Nekem kiegyensúlyozott, magabiztos énekesekre van szükségem
– mondta Ildikó, majd nyilvánosságra hozta a döntését.

Keresztes Ildikó a következő 28 év felettieket választotta be az élő X-Faktor showba:
Kovács László Stone
Lass Bea
Zámbó Krisztián

Ti örültök az eddigi továbbjutóknak? Szerintetek jól döntött Geszti Péter és Malek Miklós? És mit gondoltok Nagy Feró és Keresztes Ildikó döntéseiről?

Jövő szombaton, október 13-án 19.30-kor már a legjobb 12 produkciót láthatják a nézők az első élő show-ban az RTL Klub stúdiójából.

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub x faktor x-faktor xfaktor 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr724823840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása