HTML

Friss topikok

Kállay-Saunders András kiesett a Megasztárból, Tolvai Renátát megmentette a zsűri

2010.12.03. 23:42 bellini

Évszakokat megidéző slágerekkel álltak színpadra december 3-án a Megasztár versenyzői. Ma este kimondottan jó produkciókat láthattunk, az én meglátásom szerint Kökény Attila és Tolvai Renáta csillogott ma este a legjobban.

A ma este produkciói: Tolvai Renáta – Summertime

Kökény Attila – Ne félj (Adagio)

Szíj Melinda – Sunny

Kállay-Saunders András – Ajándék

Tolvai Renáta – All I Want For Christmas Is You

Megasztár: Szíj Melinda – Éjfél

Kökény Attila – Ez majdnem szerelem volt

Kállay-Saunders András – November Rain

A négy versenyző két extra produkcióval is készült, az est meglepetés vendége a harmadik Megasztár győztese, Rúzsa Magdi volt, aki Weisz Fanni fotómodellel adta elő Gábriel című dalát.

Ugye ma már csak hárman jutnak tovább, a nézők szavazatai alapján első körben Szíj Melinda jutott tovább, aki elnézést kért a zsűritől, mert szerinte ő volt a legrosszabb. :)) Claudia és Tilla ismét elindította a szavazást, a közönség pedig Renáta nevét skandálta. :D

Második körben Kökény Attila ment tovább. Presser Gábor, Mester Tamás és Friderikusz Sándor Tolvai Renátát mentette meg, így Kállay-Saunders András távozott a Megasztárból. Ti egyet értetek a zsűrivel? Szerintetek ki volt a legjobb?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr892491936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikuska 2010.12.04. 09:03:30

Tolvai Renáta FOREWER.... Definitiv MEGASTAR.
Szerintem az a Szij Melinda már rég ki kellett volna essen,brutális egy nöszemély:))))Egyszerüen nem szimpadra való.....

Kálay 2010.12.04. 10:38:24

Szia Nikuska szerintem nincs igazad mert jo ha hangja melindának de aban igazadvan nem szipadra valo de jo hangja van az a lényeg és a szavazok döntenek sorsárol amugy a Én magam ki esése nem volt jo 10 ediknek ki esni De mindegy Szia!!!

Kálay 2010.12.04. 10:39:23

@nikuska: Pont hogy a szinpadra valo a Melinda Meg a Renikém is!

Dettyke10 2010.12.06. 18:27:54

Hat nem tudom mit mondjak nem akarok senkit kommentalni de Andras nem kellett volna kiessen semmi kepp sem.Nem azert mert vele tartottam de iszonyat jo hangja van es kozte meg reni kozott kellett volna lennie a dontonek...ez a velemenyem:D
süti beállítások módosítása