HTML

Friss topikok

X-Faktor november 27 adás - Wolf Kati kiesett

2010.11.27. 23:40 bellini

November 27-én egyslágeres előadóktól adtak elő dalokat az X-Faktor még bent lévő versenyzői. A hat énekes ma nagyszerű produkciókat adtak elő, szerintem ez volt a legjobb adás eddig.

A múlt héten Vastag Tamás és Shodeinde Dorka párbajozott, utóbbi került ki vesztesnek azután, hogy a zsűri nem tudott dönteni, így másodszorra is borítékbontásra került sor, amelyből Dorka jött ki vesztesként.

A ma esti produkciók:

* Vastag Tamás – Bad Day – X-Faktor

* Wolf Kati – Unbreak My Heart – X-Faktor

* Takács Nikolas – Shackles (Praise you) – X-Faktor

* Janicsák Veca – Nothing Compares to You

* Vastag Csaba – You

* Király L. Norbi – Cotton Eye Joe

Ha ma este ki kellene emelnek a legjobb versenyzőt, azt hiszem nem tudnék megfelelően választani, nekem mindegyik tetszett. Ugye két extra produkciót is kaphattunk, először az Up, majd Szekeres Adrien lépett színpadra.

A nézők szavazatai alapján Takács Nikolas és Wolf Kati kapta a legkevesebb szavazatot. A párbajt Takács Nikolas kezdte, aki a Beatles "Yesterday" című dalát énekelte el, majd érkezett Wolf Kati Whitney Houston "Saving all my love for you" dalát adta elő. Nekem egyértelműen Takács Nikolás jött ki győztesként a párbajból. A zsűri ismét nem tudott dönteni, így harmadjára is borítékbontásra került sor, a nézők pedig úgy döntöttek, hogy Wolf Katit küldik haza.

Ti egyetértetek a nézők szavazataival? Szerintetek ki volt ma a jobb? Nikolas vagy Kati? 

3 komment

Címkék: rtl klub x faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr42477984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna Karenina 58 2010.11.28. 10:52:58

Kedves Takács Nikolas! Nagyon örülök, hogy Te nyerted meg a párbajt, nem is értem, hogy egy ilyen kvalitásokkal rendelkező pasinak miért kell már másodszor párbajoznia. Hidd el, nem csak a fiatal lányok szavaznak Rád, én egy 52 éves nő vagyok, de el kell ismerni, hogy ami jó, az jó. Hallottam pár embertől, hogy Neked Szlovákiában már klipjeid jelentek meg, de kérdezem én, hogy ez miért baj? Messze nem vendéglátó stílus, ahogyan énekelsz! Hajrá! Oldódj fel és mutasd meg!

rozzy58 2010.11.28. 12:59:12

Nem szabadott volna ennek a két embernek párbajozni, mindkettő tüneményes és profi! De legyünk őszinték, kit nem sajnálnánk már ebből a csapatból?
Szerintem mindannyian győztesek vagyunk, mi akik őket nézhetjük és hallgathatjuk hétről hétre!
Wolf Katinak és a bentmaradt énekeseknek is sok sikert kívánok, szeretném hallgatni a lemezeiket!

CAFEDEAD 2010.11.28. 21:14:06

Wolf Kati dívaként énekelt, egy jelenség volt, élmény volt nézni ahogy betölti a színpadot! Sajnos hiába a szinpátia, ha tettek nem követik... lehet összeesküvés elméleteket kitalálni, hogy az rtl akarta így, blabla, de azért megkérdezném azokat, akik nyavajognak a Kati után, hogy szavaztak-e rá tegnap este?!?
Ha nem, akkor menjenek a sunyiba, ugyanis akkor alaptalan és felesleges süket duma az övék...

Geszti sunyi módon kiejtette Veca legnagyobb női ellenfelét, amitől az ország igazabb fele gyomorrontást kapott. Veca teljesítményét nem kívánom értékelni, maradjunk annyiban, hogy tehetséges lányról van szó, akinek olyan mentor jutott, aki minden marketinges trükköt bevet, hogy ott lehessenek a végelszámolásnál. Le kell szögezni, hogy bárki bármit mond, a mai világban ezen mentalitású emberek vannak ott, ahol azok szeretnének lenni, akik ostorozzák lelkiismerettelen tetteiket az előbbieknek.

Sajnos csalódtam az X faktorban, innentől csakis Norbi miatt nézem, aki bár nem tud énekelni, attól még ott a helye több már - már túlbeszélt nyomós indok miatt.
süti beállítások módosítása