HTML

Friss topikok

Az MTV diktálja a divatot

2009.03.06. 10:28 bellini

Márciustól nemcsak zenében és cool műsorokban, hanem öltözködésben is az MTV diktálja a divatot. A Zara ugyanis olyan kollekciót adott ki férfiaknak, amelyet a kultcsatorna ihletett, kedvenc tévéjét tehát magán hordhatja innentől kezdve minden menő srác…

Új kollekciót dobott piacra a Zara, amelyben helyet kaptak a városi férfi ihlette pólók és pulcsik. Az egyik legnagyobb divatcég úgy döntött, a legalkalmasabb márka Streetmuse névre keresztelt kollekciójához az MTV lesz.

A Streetmuse kollekció – MTV logóval ellátott pólók és pulóverek - 68 ország több, mint 1000 üzletében kerül a polcokra március elejétől, és természetesen nálunk, Magyarországon is kapható lesz a Zara férfi boltjaiban.

A kollekció egyébként 400 helyen kerül ki központi kirakatokba, többek között Londonban az Oxford Street-en Párizsban a Champs-Elysees-en, hazánkban pedig Debrecenben és Győrben is.

Az MTV-s pólókon visszaköszön mindaz, ami a mai fiatalokat és a kultcsatornát egyaránt nagyon jellemzi: a zene, a tánc, a művészet, az újítás. Színeiben pedig ott van a városi létre jellemző fekete és szürkés árnyalat, de megtalálhatóak a vibráló, neonos színek is.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv mtv

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr90984877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása