HTML

Friss topikok

Király Viktor szerint Kucsera Gábor lesz a befutó

2009.02.26. 12:59 bellini

Hamarosan kiderül, ki a legsármosabb magyar férfi. A Danubius Rádió műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst is jelölték a Glamour Women of the year díjátadó plusz kategóriájában, ahol olyan hírességek mellett verseng, mint Kucsera Gábor, Csányi Sándor vagy épp Király Viktor.
 
A Glamour magazin idén Magyarországon is megrendezi az Angliában és Amerikában már évek óta sikeres Women of the year díjátadót. A szerkesztők öt kategóriában keresik a legjobb nőket, de nem feledkeztek meg az erősebb nem képviselőiről sem, így a legsármosabb férfit is megválasztják a március 19-i díjátadón. A jelöltek között van a Danubius Rádió műsorvezetője, Sebestyén Balázs is.
 
„Nagyon megtisztelő ez a jelölés, köszönöm szépen! Én mindig is tudtam, hogy a magyar nőknek jó ízlése van.” – mondta a Danubius Piritós műsorvezetője nevetve.
 
A Megasztár győztes Király Viktor is boldogan fogadta, hogy bekerült a legsármosabb férfiak táborába. Az énekes bevallotta, hogy zavarba jön az ilyen jellegű visszajelzésektől.
 
Meglepett a jelölés és rögtön az jutott eszembe, hogy ezzel a jelöléssel a testvérem is a legsármosabb pasik közé került.” – mesélte Viktor. – „Zavarba jövök, ha megtetszem egy lánynak vagy azt mondja valaki, hogy jól nézek ki, nagyon félénk típus vagyok. Sosem voltam vagány srác, aki odament a lányokhoz. Én Kucsera Gábort tartom esélyesnek a jelöltek közül.” – tette hozzá az énekes.

A legsármosabb férfi kategória jelöltjei

Szólj hozzá!

Címkék: toplista férfiak szépség

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr22967489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása