HTML

Friss topikok

Real Madrid – Liverpool Bajnokok Ligája szuperrangadó élőben az m1-en

2009.02.25. 09:45 bellini

Élőben és HD minőségben közvetíti a Labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első összecsapását az MTV Madridból. Szalai Ádám a mérkőzés előtt élő interjút ad a Magyar Televízió helyszíni kommentátorának, Somos Ákosnak a Bernabéu stadion gyepén.
 
Február 25-én, szerdán kezdődik az idei BL-közvetítés sorozat, amelyben ezúttal is a legjobb mérkőzéseket láthatják az m1 nézői. A szerdai elő közvetítésekkel azonban messze nincs vége a Magyar Televízió Bajnokok Ligájával foglalkozó műsorkínálatának. Péntekenként felvételről láthatóak BL meccsek az m1-en, vasárnap délelőttönként pedig folytatódik a BL magazin, amelyben kulisszatitkokat, háttéranyagokat, sztárinterjúkat láthatnak a nézők.
 
A Labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első összecsapását első összecsapását, a Real Madrid – Liverpool mérkőzést szerdán 20.10-től, élőben közvetíti a Magyar Televízió Madridból.
 
A két klub együtt eddig összesen tizennégyszer hódította el a legrangosabb európai trófeát (Real Madrid 9, Liverpool 5), mégis mindössze egyszer találkoztak egymással.
A legfrissebb statisztikák alapján is a világ leggazdagabb klubjának tartott Real Madrid 2004 óta nem tudta átlépni saját árnyékát, és a negyeddöntő küszöbét, vagyis mindig a mostani szakaszban búcsúzott a BL-től.
 
Mindkét együttesnél szerepelnek reményteljes magyar fiatalok a tartalék együttesben. A Real Castillában gólkirályi címre törő Szalai Ádámmal pedig megtörtént a csoda, a királyi gárda vezetői nevezték őt a Bajnokok Ligája tavaszi küzdelmeire. Amennyiben pályára is lép, a legendás Puskás Ferenc után ő lehet az első magyar játékos, aki magára húzza a Real Madrid mezét. Szalai Ádám a mérkőzés előtt élő interjút ad a Magyar Televízió helyszíni kommentátorának, Somos Ákosnak a Bernabéu gyepén.
 
A Liverpoolnál a vezetőedző, Rafael Benitez által sokra tartott Németh Krisztián egy ideig biztosan nem mutatkozhat be a legjobbak között. Ugyanis két héttel ezelőtt az egyik bajnokin lekönyökölték, és arccsonttörést szenvedett. A mérkőzés előtt a Liverpool játékosa a sérülésről, és a gyógyulási folyamatról nyilatkozik a TeleSportnak.   
 
Ahogy az ősszel már megszokhatták a stúdióban ezúttal is ott ül majd Mérei Andrea, és Egri Viktorral közösen kérdezik a szakértőt, Bánfi Jánost.
 
Az adás továbbra is interaktív, vagyis a nézők is elmondhatják a véleményüket, vagy kérdezhetnek a 06-30-4444-525-as SMS számon.

Szólj hozzá!

Címkék: tv sport mtv

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr86964654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása