HTML

Friss topikok

Rekordösszeg a Teleton akcióban

2008.12.18. 11:31 bellini

Hiába a riasztó gazdasági helyzet, és a világválság, a VIVA nézői egyáltalán nem szűkmarkúak. A Teletonra – a VIVA jótékonysági műsorára, amely most hétvégén kerül képernyőre – rengeteg felajánlás érkezik, a jótékonyságra és a segítségre nem sajnálják zsebpénzüket a tinik. Eddig közel másfél millió forint gyűlt össze arra a számlára, amelyből beteg gyerekekhez vándorol majd a pénz: az összeg, ahogy minden évben, idén is jó célra megy, a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika életmentő készülékére gyűjt a zenetévé.

 

December 20-21-én kerül sor a VIVA Teleton kétnapos jótékonysági rendezvényére. A 13 órás élő adás alatt, és egész decemberben folyamatosan hívható az az emelt díjas telefonszám (06 91 335 035), melynek hívásaiból befolyt összeg a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika kis betegeit segíti, hogy hozzájussanak egy életmentő készülékhez.

 

A VIVA Teleton kezdeményezése mellé természetesen évről évre rengeteg sztár áll, akik jelenlétükkel is próbálják felvidítani a kis betegeket. De nem csak a sztárok álltak a jó ügy mellé: a fiatalok egy emberként segítenek, és minden eddiginél nagyobb aktivitást mutatnak: az elmúlt hetekben már jóval több, mint másfél millió forint gyűlt össze a kis betegeknek. Tavaly ilyenkor – a Teleton adás kezdete előtt – ez az összeg csak a töredéke volt a mostaninak, és az adakozók csak az élő műsor közben kaptak kedvet.

 

„A Teleton egy olyan kezdeményezés, amely egyedülálló, hiszen élő adásban, napi hat és fél órában gyűjtünk a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának. A műsor öt évvel ezelőtt indult útjára, és évről évre több felajánlást kapunk magánszemélyektől és cégektől egyaránt. A fiatalok adakozási hulláma azonban idén meglepő, és megható is egyben: annak ellenére, hogy a hírek gazdasági válságról szólnak, a nézőink nem sajnálják a felajánlásokat, és segítenek! Köszönjük az eddigi adományokat, és remélem, folytatódik a tendencia, és idén legalább akkora összeggel tudunk segíteni, mint az előző években!” – szögezte le Lengyel Attila, a VIVA programigazgatója, aki egyébként a Teleton (televíziós maraton) ötletgazdája is egyben.

 

Az eddigi eredmények és a telefonálók száma azért is meglepő, mert a gazdasági világválság idején inkább kevesebb, mint a tavalyinál több felajánlásra számítottak a szervező csatornánál. A várakozásokat felülmúló összeg reméljük, csak a kezdet, hiszen a telefonszám él a hétvégi élő adás alatt, és január elejéig hívható lesz. A tavalyi, hétmillió forintos felajánlást az idén a remények szerint túlszárnyaljuk, és még nagyobb összeggel tudjuk támogatni a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikát.

 
 
 
Telefonszám: 06 91 335 035

Szólj hozzá!

Címkék: tv viva sztárok

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr81829573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása