HTML

Friss topikok

Judy Nero maradandó sérüléseket szerzett a vacsoráján

2008.11.17. 09:55 bellini

Rendkívül színes társaság gyűlik össze ezen a héten is a Hal a tortán-ban: Judy Nero, Csapó Gábor, Szalontai Szilvi, Laisz András és Krisz Rudi főznek. A jelenleg rádiós műsor vezetésével, és erotikus filmek rendezésével foglalatoskodó Judy kissé önveszélyesen főz, a konyhában folyton megégeti magát.

 

A hét első szakácsa, Judy Nero egy barátnője társaságában főz. A két szókimondó lány már a hentesnél és főzés közben is erotikus tartalmú megjegyzésekkel fűszerezik a vacsora elkészítését. Persze ez nem is csoda, hiszen Judy maga is szerepelt erotikus filmekben, igaz hangsúlyozottan csak lányokkal, sőt, ma már rendezi is ezeket a produkciókat, így a merész szóhasználat elengedhetetlen számára. A konyhában a főzésnek is bátran áll neki, talán ezért is égeti meg a kezét többször is az este folyamán. Két maradandó égésnyom is keletkezett a kezén, a legnagyobb izgalmakat mégsem ez okozta számára, sokkal inkább az ismeretlen társaság.

 

„Igyekeztem önmagamat adni, úgy főzni, mint bármikor máskor: szakácskönyv nélkül, spontán. Meg szerettem volna mutatni, hogy nem csak egy ex erotikus modell vagyok, hanem egy olyan nő, aki képes jó feleség és háziasszony lenni – mesélte. – A többiek közül senkit sem ismertem korábbról, de Csapó Gábortól kifejezetten tartottam. Azt feltételeztem, hogy ő majd nehezményezi a múltamat, de kellemesen csalódtam benne, és tényleg nagyon megkedveltem. Különösen jól esett egyébként, hogy az este folyamán egy szó sem esett az erotikáról, önmagamért próbáltak megismerni.”

 

A hangulat már az első este oldottan indult, köszönhetően annak, hogy Laisz András máris koktélokat kevert mindenkinek.  A vacsorára Judy munkahelyén, a Tabu Rádióban került sor, ahová egyébként idővel szeretné meghívni a többieket a műsorába is vendégként.

 

Vacsora közben Rudi a konyhában megsúgja Judynak, hogy az ő filmjein nőtt fel, és a segítségét is kéri ebbe a témában. Kiderül ugyanis, hogy egy jó barátja, Csabi, szeretné magát kipróbálni az erotikus filmek világában. Rudi el is hívná őt a saját vacsorájára pénteken, ha Judy hajlandó lenne  tanácsokat adni neki. A történet természetesen folytatódik a hét folyamán, de ez már tényleg csak Hal a tortán!

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok tv show celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr33773200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása