HTML

Friss topikok

Hien távozott a Megasztárból

2008.11.15. 23:01 bellini

Szombat este duettekkel léptek színpadra a Megasztár 4 versenyzői. Az hat versenyzővel Tóth Vera, Rúzsa Magdi, Zsédényi Adrien, Gáspári Laci és Molnár Ferenc Caramel lépet színpadra.

Bencsik Tamara Tóth Verával, Király Viktor Rúzsa Magdival, Zsédényi Adrien Lakatos Krisztiánnal, Tóth Lüszi Molnár Ferenc Caramellel, Fekete Dávid Szinetár Dórával, míg Nguyen Thanh Hien Gáspár Lacival alkotott duettett.

Ezen kívül a Megasztárok egymás között is duettbe fogtak, Nguyen Thanh Hien Tóth Lüszit kapta társként, a két lány a Su-su bolondság dalt hintázva adta elő. Bencsik Tamara és Király Viktór együtt énekelte el a Féltelek című dalt, míg Fekete Dávid és Lakatos Krisztián Macska-duettbe fogott, igencsak nagy sikerrel.

A nézők szavazatai alapján Nguyen Thanh Hien és Bencsik Tamara került a zsűri elé, kettejük közül Nguyen Thanh Hien hagyta el a szombat esti Megasztárt.

A továbbjutó öt Megasztár:
Király Viktor
Bencsik Tamara
Tóth Lüszi
Lakatos Krisztián
Fekete Dávid

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 énekes énekesek énekesnő megasztár 4

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr49771139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása