HTML

Friss topikok

Hajóval érkeztek a vendégek Metzker Viki vacsorájára

2008.11.14. 08:40 bellini

A hét utolsó szakácsaként Metzker Viki köti maga elé a Hal a tortán kötényét. A Hugh Hefner kaliforniai villáját nemrég megjárt csinos playmate látványos meglepetésekkel készül vendégeinek. Először is a vacsorára hajóval érkeznek, később pedig Viki menedzsere szórakoztatja zenével a lányokat a dj pult mögött, amit később ők is kipróbálhatnak.

 

Igazi playmate-hez illően Metzker Vikivel még a boltban is különösen előzékenyek. A szőkeség a bevásárlás végén veszi észre, hogy otthon hagyta a pénztárcáját. De utólag fizetve is hazaviheti az ételeket, mégpedig a bolti kosárban. Ráadásul még egy tusfürdőt is kap ajándékba.

 

Főzés közben egy barátnője segédkezik Vikinek, de azért így sem megy minden simán. Eredetileg kétféle desszertet tervez, de végül a szétfőtt szilvásgombócok a kukában landolnak, és marad a gofri, aminek viszont a tésztája sehogy sem akar összeállni. Közben Viki a levessel megégeti a nyelvét, és a kókusztej is kiömlik a sütőlapra. A kisebb bakik ellenére azért végül finom vacsorát sikerül összeállítania.

 

„A párom kedvéért kezdtem el gyakrabban főzni, a kedvenceit már szuperül el tudom készíteni – mesélte mosolyogva Viki. – Úgy láttam, hogy a pörkölt, amit aznap este készítettem, mindenkinek nagyon ízlett, majdnem mindet meg is ették, aminek nagyon örültem.”

 

A vendégek vegyes érzésekkel fogadják Viki hatalmas meglepetését: hajóval érkezhetnek a vacsora helyszínére. Dóri nem örül annyira, Andi viszont kifejezetten élvezi.

 

„A nyereménylakásom egy olyan lakóparkban van, amihez ritka módon egy kikötő is tartozik a Duna parton. Egy kedves barátunk egyszer már elvitt minket a párommal innen motorcsónakozni. Innen jött az ötlet, hogy az ő minijachtját kölcsönkérjük, és azzal hozzuk el a lányokat.”

 

Ahogy minden este, a lányok most is kíváncsiak egymás véleményére, újra előkerül a szőkeség témája, Viki és Andi a konyhában a Playboy fotózás részleteit is kivesézik. A két lány remekül összebarátkozott, Andit csak Viki kutyája üldözi el kicsit az asztaltól, amikor odakakil a széke mellé. A vacsora során Viki olyan fáradt, hogy nem is eszik.

 

A desszertet Viki frissen készíti, közben a dj pultnál a menedzsere szórakoztatja a lányokat, később ők is kipróbálhatják a pultot. Végül Viki bátortalanul még dalra is fakad, amit a lányok nagyon díjaznak, így vidám buli-hangulatban zárul a hét.

 

„Kicsit azért sajnáltam, hogy utolsó közös este lévén búcsúzkodósra sikerült a hangulat, de azóta is tartjuk a kapcsolatot, főleg Andival. Ő még annak az új szórakozóhelynek a megnyitójára is eljött, ahol én lettem a rezidens dj.” – foglalta össze a hetet Viki.

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 tv show celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr61768319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása