HTML

Friss topikok

Mészáros Dóri vetkőzőfiút hívott a vacsorára

2008.11.11. 09:12 bellini

Pikáns meglepetéssel kedveskedett a lányoknak a hét második szakácsa, Mészáros Dóri. A dögös sztriptíztáncosnő ugyanis egy vetkőző fiút tálalt fel desszertnek a vacsora mellé, amitől az egybegyűlt szőkeségek meglehetősen zavarba jöttek. Bár a chippendale fiún kívül a kapor sem volt feltétlenül fogukra való, Dóri szép lakásától és az otthonos fogadtatástól nagyon jól érezték magukat.

 

Mészáros Dóri otthonosan mozog a konyhában, de a csinos sztriptíztáncosnőnek kis termete miatt néha bizony alaposan nyújtózkodnia kellett, hogy mindent elérjen. A juhtúrós sztrapacska elkészítésében még a leglelkesebb kiscicája is besegített neki. Bár Dóri azt javasolta a lányoknak, hogy ne kísérletezzenek új receptekkel, végül mégis neki tetszett meg a szakácskönyvben egy ismeretlen desszert, amit végül kapkodva, de sikerült elkészítenie.

 

„Bár a főzés nem ismeretlen számomra, nem gondoltam, hogy ilyen stresszes lesz a vacsorát kamerák előtt elkészíteni.” – mesélte Dóri.

 

Ráadásul a lányoknak tervezett meglepetés miatt is izgulhatott. Már korábban eltervezte ugyanis, hogy egy vetkőző fiúval lepi meg a vacsoravendégeit. Az első közösen töltött este után azonban elbizonytalanodott, vajon a lányok is jópofának találják-e majd az ötletet. Ezért elhívta egy bűvész barátját is, hogy egy kis produkciót előadjon a lányoknak.

 

„Tartottam tőle, hogy a lányok zavarba jönnek majd a meglepetéstől, és így is lett. De igazából még én magam sem tudtam, hogy ki is jön pontosan, mert csak megkértem Tommyboy-t, hogy küldjön egy fiút.” – vallotta be Dóri.

 

A lányok mindenesetre jól érezték magukat Dórinál, körülrajongták a kiscicáját és megcsodálták az otthonos lakását. Csak a kapor okozott egy kis fennakadást, a fűszernövény ugyanis nem aratott osztatlan sikert, és ez gerjesztett egy kis feszültséget a lányok között.

 

De miután megcsodálták Dóri jelmezeit, és még arra is rávették, hogy kicsit táncoljon nekik az egyikben, újra feldobódott a hangulat, és jóízűen elfogyasztották a desszertet a nappaliban.

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 tv show hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr66762885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása