HTML

Friss topikok

Metzker Viki húsnak nézte Papp Lili muffinját

2008.11.10. 09:57 bellini

Szőke nők versenye az eheti Hal a tortán. A hét első szakácsaként Papp Lili látja vendégül Mészáros Dórit, Metzker Vikit, Novák Angélát és Fresh Andit. A Miss Balaton győztese nemcsak vacsorával, de egy igazi fitneszedzővel, Czanik Balázzsal is meglepi vendégeit, aki alaposan meg is tornáztatja a lányokat, sőt leendő gyerekeik felügyeletét is elvállalja.

 

Naqy izgalommal készült a Miss Balaton nyertese a Hal a tortán-ra. Papp Lilinek jutott a feladat, hogy az első estén fakanalat ragadjon. „A lányok már az ajtón belépve látták, hogy kezem - lábam remeg az izgalomtól – mesélte kedvesen Lili. – Hiszen Vikit kivéve még csak nem is ismertem őket korábban. De persze azért ez oldódott idővel, és egész héten jól kijöttünk egymással.”  

 

Lilinek egy barátnője segített főzni, és amolyan csajosan a konyhai tevékenységeket egy finom koktél kikeverésével kezdik, amit rögtön el is kortyolgatnak. A nyers hús szeletelésétől Lili nem riad meg különösebben, mivel gyerekkorában még békát is fogott. De ettől függetlenül azért nincs annyira otthon a konyhában, ami saját bevallása szerint az adásból is kiderül majd. „Nem eszem sokat, és arra számítottam, hogy a lányok is hozzám hasonlóan csak salátákat akarnak majd csipegetni, de szerencsére ennél azért jobb az étvágyuk.”

 

A hétfő esti konyhatündér mégis nagyon kitesz magáért, monogramos muffinokkal akar kedveskedni a lányoknak. Ám a nagy kapkodásban a meggybefőttnek túl sok leve marad benne, ami eláztatja a sütemény. „Amikor Viki betévedt a konyhába, azt hitte a süteményre, hogy hús – mesélte Lili. – Mindenesetre a vaníliaöntettel igyekeztem eltakarni a sütiket, és végül azért finomak lettek.”

 

Lili az este folyamán azt is elmesélte a lányoknak, hogy óvónőnek készül. „Most vagyok végzős, még két szigorlatom van hátra. Szeretnék is ebben a szakmában tevékenykedni később, konkrétan egy magánóvoda nyitásáról álmodozom. A lányokkal már el is terveztük, hogy hozzám hozzák majd a gyerekeiket!”

 

Meglepetésvendégként Lili Czanik Balázs fitnesz edzőt hívta el a vacsorára, akitől a szépségverseny előtt már sok hasznos gyakorlatot tanult. „A lányok annyira nem örültek, hogy evés közben tornáztattuk meg őket, de azért végül ez is színesítette az esténket.” – állapította meg Lili.

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 szépség nők tv show celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr93759957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása