HTML

Friss topikok

Terry Blacknél rázódott össze a társaság

2008.11.07. 13:19 bellini

A hét utolsó szakácsa, Terry Black mindenkinek személyre szóló finomsággal kedveskedik. A főzésbe besegít a kisfia, Danika is, valamit Terry transzvesztita barátnője, sőt egy transzvesztita macska is megjelenik a színen.

 

Gyakorlott szakácsként áll neki Terry Black a főzésnek, láthatóan otthon érzi magát a konyhában. Egy transzvesztita barátnője is segédkezik neki, a desszert elkészítésében pedig kisfia, Danika közreműködik. Felbukkan a konyhában egy cica is, akiről kiderül, hogy bár fiú, Ágotának hívják…

 

Terry figyelmes házigazdaként külön-külön is igyekszik kedvezni a vendégei ízlésének. Nikinek, aki elvileg vegetáriánus – bár minden étel levét megeszi, amibe belefőtt a hús – rántott zöldségeket készít, Gézának pedig bundáskenyeret, Vikinek pedig a vágyott tökfőzeléket.  Terry szerint egyébként a héten mindenki nagyon kitett magáért a konyhában, csak a hangulat oldódott nehezen az egymás számára jórészt ismeretlen társaságban.

 

„A hét végére oldódott fel igazán a hangulat a közöttünk szerintem, az elején nem is éreztem igazán jól magam. Ahogy már többször is elhangzott, Viki volt a legfeszültebb a társaságból. A saját napján például annyira izgult, hogy még a szüleinek is elfelejtett bemutatni minket. De érdekes módon, ahogy lekerült róla a teher, oldottabb lett, és azóta tényleg jóban vagyunk. Egyébként én úgy éreztem, mindannyiunknak egy nehéz hét volt, abból a szempontból, hogy sok munka torlódott fel azokra a napokra.”

 

A vacsorához roma R’n’B énekesek produkciója szolgáltatja az aláfestést. A desszertnél pedig Bódi Magdi és Terry együtt énekelnek.

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok tv show celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr10755630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása