HTML

Friss topikok

Madonna, Britney Spears és Justin Timberlake egy színpadon

2008.11.06. 16:28 bellini

Ma este premier eseményre kerül sor a Los Angeles-i Dodgers Stadionban, ahol Madonna Sticky & Sweet koncertturnéján egy színpadon lép fel az énekesnő, Britney Spears és Justin Timberlake.

A hírt, Ryan Seacrest rádiós műsorvezető és az American Idol műsor házigazdája szellőztette meg a KIIS FM stúdiójában. Ez lesz Madonna turnéjának utolsó fellépése.

Britney Spears és Madonna utoljára 2003-ban lépett együtt színpadra, amikor az MTV Video Music Awards díjátadóján elcsattant a botrányt keltő csókjuk.

Britney Spears a ma este megrendezésre kerülő MTV European Music Awards-on kellett volna fellépjen, Liverpoolban viszont utolsó percben meggondolta magát és arra hivatkozva, hogy gyerekeinek szüksége van rá, távol marad az eseménytől.

Ryan Searcrest szerint a ma esti koncerten számos meglepetésre lehet majd számítani.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka énekes sztárok britney celebek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr13754207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása