HTML

Friss topikok

Sztárriporterek Jóban Rosszban

2008.11.04. 09:58 bellini

Hadas Kriszta, a TV2 aktuális műsorainak főszerkesztője és két kollégája, Korn Anita és Bárány Róbert is felbukkan a Jóban Rosszban kórházsorozatban. A tévések a forgatáson önmagukat alakították, riporterekként jelentek meg a Csillagvirág Klinikán.

 

Valódi sztárriporterek szerepelnek a Jóban Rosszban néhány epizódjában! Hadas Kriszta, az aktuális műsorok - az Aktív, a Magellán a Napló és a Mokka főszerkesztője valamint két kollégája: Korn Anita, az Aktív felelős szerkesztője és a műsor szerkesztő-riportere, Bárány Róbert gyakorlatilag önmagukat alakították a napi kórházsorozatban.

 

„Nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson, és a stáb is elismerőleg nyilatkozott rólunk, mert egyszer sem kellett miattunk újraforgatni egy jelenetet sem. – mesélte Hadas Kriszta. – Szerepünk szerint mint sztárriporter és két kollégája jelentünk meg a Csillagvirág Klinikán. Kerekes Viktóriával, Gazdag Tiborral, Tallós Ritával és Várdai Anikóval szerepelünk közös jelenetben. Remek hangulat uralkodott a stúdióban az alatt a körülbelül fél nap alatt, amit ott töltöttünk. Még a szövegünket is valamennyire magunk alakíthattuk, én pimaszabbra is vettem egy kicsit a figurát, mint eredetileg képzelték.”

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat tv2 bulvár celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr53748920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása