HTML

Friss topikok

Pataki Bea ikertestvérét küldte maga helyett a vacsorára

2008.10.29. 09:49 bellini

A szerdai napon Pataki Bea ragadott fakanalat. Nemcsak főzőtudásával nyűgözte le a vendégeit, hanem azzal is meglepte őket, hogy egyszer az ikertestvérét küldte be maga helyett a konyhából.

 

Pataki Bea rendkívül alaposan készült a szerda esti vacsorára. Asszisztense, Erika nagyítóval vizsgálgatta a zöldségeket, mert egy pillanatra sem tud elszakadni eredeti, ékszerbecsüs szakmájától. Bea profi menüvel készül, kiadós libavacsorát tervez vendégeinek. Szakértőn lát hozzá a libamáj elkészítéséhez, de végül elvágja az ujját. Az italok és az ételek összepárosításánál egy sommelier segít Beának.

 

„Gyakorlott vagyok a konyhában, csak desszertet nem szoktam készíteni, inkább cukrászdából hozatok - vallotta be Bea. - De lehet, hogy mostantól ez megváltozik. Ugyanis ehhez a menühöz remekül illett egy császármorzsa borhabbal, amit nagyon finomra sikerült elkészítenem, ez meghozta a kedvemet.”

 

A vacsora előtt a Megasztáros Danis Elza énekelt a vendégeknek. Az este folyamán Bea azzal is meglepi vendégeit, hogy az ikertestvérét küldi be maga helyett, aki bár megszólalásig hasonlít rá, de Viki szemfülességének köszönhetően a vendégek rögtön felfedezik a trükkös cserét.

 

„Egyforma ruhában, cipőben, sminkben voltunk a tesómmal, és a többiek valószínűleg jó darabig nem vették volna észre a cserét. De Vikinek feltűnt, hogy a testvérem haja egy árnyalattal sötétebb. Utólag már bánta, hogy rögtön fölkiáltott meglepetésében, mert szívesen nézte volna még a többiek arcát, ahogy megtévesztjük őket.” - mesélte Bea.

 

Sarka Kata várandóssága ezen az estén is terítékre kerül, mint beszédtéma, mert az esti fogásokból Kata rendkívül tudatosan válogat, figyelve arra, hogy mi jó a babának. Az este hangulatát jellemzi, hogy már a leves előtt spontán buli alakul ki, karaoke-znak, Kárász Robi énekel és táncol is. Viki még ezen az estén sem oldódik fel annyira, mint a többiek, keveset beszél.

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 tv show hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2738068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása