HTML

Friss topikok

Hal a tortán: Sarka Katának az anyósa segített főzni

2008.10.27. 09:54 bellini

Sarka Kata, Fresh Wiki, Pataki Bea, Kárász Robi és Fiala János verseng egymással a Hal a tortán következő hetén. Bár nem ismerték egymást korábban, Katánál az első este máris buli-hangulatban telik, és természetesen gyakran szóba kerül Sarka Kata és Hajdú Péter születendő gyermeke is.

 

A hét első házigazdájánál, Sarka Katánál már a bevásárlás is rendhagyóan indult. Kata ugyanis egy bababoltban nézelődött a meseszép holmik között, a vacsora hozzávalóit pedig végül az anyósa szerezte be. Később, a főzés során is Hajdú Péter anyukája volt a fiatal kismama legnagyobb segítsége, főleg, mert sokszor elfárad, és rosszul van az erős ételszagtól. Végül Hajdú Péter és Fásy Ádám is besegítenek, zöldségeket és cipót faragnak.

 

„A hagyma szagától különösen rosszul voltam – árulta el Kata. – Biztos, hogy nem bírtam volna végigállni a többórás főzést, úgyhogy nélkülözhetetlen volt Peti anyukájának segítsége.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vacsora elején meglepetésvendégként Csocsesz énekel, Pataki Bea pedig egy megható verset szaval Katának. De ezzel még nem érnek véget a produkciók, mert Péter még jódlizik is. Az egész este bulihangulatban telik, táncolnak is. Közben sokszor szóba kerül Kata pocaklakója, akinek egyelőre nem árulja el a nevét, de azt elmeséli, hogy elsírta magát az ultrahangon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„A kisbabám most a kedvenc témám, ezért nagyon jól esett, hogy mindenki őszinte érdeklődéssel kérdezgetett róla. Sőt, Vikitől megkaptuk az első kis ruhácskát is – mesélte Kata. – A baba miatt  is igyekszem minél jobban megtanulni főzni, és a Hal a tortán még jobban meghozta a kedvemet. Most a főzelékekre szeretnék leginkább koncentrálni, mert azokat a babának is én magam szeretném majd elkészíteni. Vacsoravendégeket egyébként nem nagyon szoktunk fogadni, vagy legfeljebb hidegtállal. Szóval egyelőre leginkább Peti élvezheti a főztömet.”

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok tv show celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr43733869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása